23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
07.07.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Ringsted Kommune

IT-arkitekt - Konsulentbistand til OS2


Ringsted Kommune

Titel IT-arkitekt - Konsulentbistand til OS2
Opgavebeskrivelse Ringsted Kommune ønsker på baggrund af OS2 - Offentlig Digitaliseringsfællesskab (herefter OS2) hermed at udbyde en rammeaftale, der omhandler indkøb af IT arkitekt til OS2 MO.

Baggrunden for annonceringen er, at der med den fælleskommunale rammearkitektur er sket en radikal ændring og ny udvikling af det kommunale it landskab. Den centrale infrastruktur i det gamle KMD monopol nedbrydes og en helt ny opbygges via støttesystemerne af KOMBIT. Udviklingen stiller både krav og giver muligheder for kommunerne. Et krav er at kommunerne skal have styr på deres organisationsdata og kunne udstille disse via støttesystemerne. Kommunerne har i en lang årrække gjort erfaringer med at opbygge én autoritativ kilde til organisationsdata og det er disse erfaringer der nu samles i den fælles udvikling af OS2 MO.

IT-arkitektens opgave bliver i første fase at hjælpe projektet med at afklare det IT-arkitekturmæssige grundlag for OS2 MO løsningen, samt udarbejde løsnings-setup til første version, med dertilhørende estimater. Dette rummer bl.a. arkitektur-review af relevante rammearkitektur-elementer udviklet af forskellige kommuner. Fokus er at afklare anvendeligheden i MO løsningens systemiske setup med vurdering af relevante parametre som kodekvalitet, teknologi stak, test-setup, dokumentation, dokumentations setup, m.v.. Hvert review rummer en GAP/FIT analyse, som i samarbejde med projektgruppen, kan blive til dele af løsningsarkitekturen og baggrund for estimaterne for MO.
Ved tilslutning til OS2 MO løsningen, vil anden fase af projektet rumme selve udviklingen. IT-arkitekten vil her fungere som teknisk projektleder og blive aktivt involveret i udviklingsfasen efter SCRUM metodikken. Derfor vil IT-arkitekten også skulle medvirke i forberedelse af udbud og efterfølgende udvælgelse af leverandør. Dette for at få de rigtige udviklere til selve udviklingsopgaven på baggrund af deres erfaring og kompetencer.
Annonceret 7. juli 2015 16:00:00 CEST
Deadline 13. august 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 72220000
NUTS kode DK02
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale https://www.eu-supply.com/ringsted.asp

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier  

Kontaktperson

Navn Sarah Johansen
Telefon +45 57626559
E-mail sajo@ringsted.dk

Ordregiver

Navn Ringsted Kommune
Adresse Amtstue Allé 71
4100 Ringsted
DK
Telefon +45 57626550
E-mail sajo@ringsted.dk
WWW https://www.eu-supply.com/ringsted.asp

Send til en kollega

0.047