23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 141-259185
Offentliggjort
Udbudstype
Begrænset udbud

Øvrigt edb-udstyr


Den danske stat, v/Moderniseringsstyrelsen, Landgreven 4, Postboks 2193, Att: Ulrik Almlund, København K 1017, DANMARK. Telefon: +45 33928000. Mailadresse: serverstorage@modst.dk

(Supplement til Den Europæiske Unions Tidende, 3.7.2015, 2015/S 126-230047)

Vedr:
CPV: 30236000, 30236200, 30233100, 48782000, 72250000

Øvrigt edb-udstyr

Databehandlingsudstyr

Lagerenheder til datamater

Programpakke til datalagerstyring

System- og supporttjenester

I stedet for: 

II.1.5) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene:

I relation til punkt II.1.4) og II.2.1) kan volumen endvidere blive væsentlig forøget, i det omfang selvejende institutioner mv., Danmarks Nationalbank, Folketinget, Færøernes Hjemmestyre samt Grønlands Selvstyre gør brug af rammekontrakten. Det skal understreges, at det er den enkelte selvejende institution mv., Danmarks Nationalbank, Folketinget, Færøernes Hjemmestyre samt Grønlands Selvstyre, som selv beslutter, om denne tilslutter sig retten til at gøre brug af rammekontrakten.

Læses: 

II.1.5) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene:

I relation til punkt II.1.4) og II.2.1) kan volumen endvidere blive væsentlig forøget, i det omfang kommuner, regioner, selvejende institutioner mv., Danmarks Nationalbank, Folketinget, Færøernes Hjemmestyre samt Grønlands Selvstyre gør brug af rammekontrakten. Det skal understreges, at det er den enkelte kommune, region, selvejende institution mv., Danmarks Nationalbank, Folketinget, Færøernes Hjemmestyre samt Grønlands Selvstyre, som selv beslutter, om denne tilslutter sig retten til at gøre brug af rammekontrakten.

Yderligere supplerende oplysninger

I relation til punkt IV.1.2) bemærkes, at hver ansøger alene kan indgive 1 ansøgning om prækvalifikation. Såfremt samme juridiske enhed er del af eller på anden måde deltager i flere ansøgninger, f.eks. selv indgiver egen ansøgning, men samtidig indgår som deltager i et konsortium, der ansøger, skal ansøgerne sikre, at samme juridiske enheds deltagelse ikke medfører mulighed for gensidigt at påvirke indholdet af de forskellige tilbudsgiveres tilbud.

For at undgå risiko for interessekonflikter eller en fordrejning af konkurrencen mellem de bydende, gælder følgende for ansøgninger om deltagelse:

Fysiske og juridiske personer (herunder fysiske og juridiske personer, der indgår i samme juridiske gruppe), kan kun indgive 1 ansøgning, uanset hvordan de deltager i ansøgningen (herunder som selvstændig retlig enhed eller som deltager i en sammenslutning af leverandører (f.eks. et konsortium)).

Hvis en fysisk eller juridisk person (herunder de fysiske og juridiske personer, som indgår i samme juridiske gruppe) indgiver mere end 1 ansøgning, er der en formodning for, at de indgivne ansøgninger har påvirket hinanden. Moderniseringsstyrelsen kan som følge heraf vælge ikke at tage nogen af de ansøgninger, som denne person (og de juridiske personer, som indgår i samme juridiske gruppe) har deltaget i, i betragtning. Dette forudsætter, at ansøgerne forinden er givet mulighed for at godtgøre, at der ikke i deres situation foreligger nogen risiko for, at der følges en praksis, som kan true gennemsigtigheden og fordreje konkurrencen mellem de bydende.

Ved vurderingen af, om fysiske og juridiske personer tilhører den samme juridiske gruppe, vil principperne i Rettens dom af 14.2.2006 i forenede sager T-376/05 og T-383/05, TEA-CEGOS m.fl. blive anvendt.

Ved vurderingen af, om samme fysiske eller juridiske persons (herunder de fysiske og juridiske personer, som indgår i samme juridiske gruppe) deltagelse i mere end 1 ansøgning kan påvirke konkurrencen, vil principperne i EU-Domstolens dom af 19.5.2009 i sag C-538/07, Assitur, blive anvendt.

Ovenstående formodning og de heraf afledte retsvirkninger anses også for at gælde for underleverandører af de i pkt. II.1.5) anførte storageløsninger.

Der afholdes informationsmøde vedrørende prækvalifikationen d. 11.8.2015 kl. 10.00 hos Moderniseringsstyrelsen, Landgreven 4, 1301 København K. Tilmelding er ikke nødvendig. Mødet vedrører alene information om prækvalifikationsprocessen. Materiale fra mødet gøres efterfølgende tilgængeligt via den særlige hjemmeside.

Afgivelse af anmodning om prækvalifikation og efterfølgende tilbud kan kun ske elektronisk via den særlige hjemmeside, der indeholder de fornødne faciliteter til den elektroniske afgivelse af virksomhedens anmodning/tilbud. Den særlige hjemmeside er angivet i punkt I.1) under »Elektronisk indsendelse af bud og ansøgninger om deltagelse: (URL)«. På den særlige hjemmeside kan virksomheden via menupunktet »Tilmelding« få tildelt brugernavn og adgangskode.

Afgivelse af anmodning om prækvalifikation forudsætter, at virksomheden har installeret programmet Adobe Reader (version 9.0 eller nyere version) eller Adobe Acrobat (version 6.0 eller nyere version). Såfremt virksomheden måtte få tekniske problemer ved anvendelsen af udbudshjemmesiden, kan virksomheden i dagtimerne (kl. 8:30-16:30) på arbejdsdage rette telefonisk henvendelse til IT-support hos Inno:vasion på telefonnummeret +45 70227008, der herefter vil vejlede virksomheden om mulige løsninger på problemet.

I relation til punkt I.1) bemærkes det, at der på den særlige hjemmeside findes skabeloner (prækvalifikationsmateriale) til brug for afgivelse af anmodning om prækvalifikation, herunder de erklæringer og oplysninger, der skal indgå i anmodningen i henhold til punkt III.2.1), III.2.2) og III.2.3). Der er ingen yderligere specifikationer eller dokumenter at få hos ordregiver inden prækvalifikationen. Udbudsmaterialet vil blive sendt til de leverandører, der udvælges til at deltage i udbudsforretningen.

I relation til punkt I.4) bemærkes, at rammekontrakten omfatter de i punkt II.1.5) nævnte ikke-statslige myndigheder, på hvis vegne ordregiver indgår rammekontrakten.

I relation til punkt III.1.3) bemærkes, at såfremt ordren tildeles en sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium), skal rammekontrakten underskrives af samtlige deltagere i sammenslutningen.

I relation til punkt III.2.1) bemærkes, at Moderniseringsstyrelsen kan udelukke ansøgere og/eller tilbudsgivere fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøger og/eller tilbudsgiver omfattes af andre af udelukkelsesgrundene i udbudsdirektivets artikel 45, stk. 2. Moderniseringsstyrelsen vil alene indhente yderligere bevis for, at ansøger og/eller tilbudsgiver ikke befinder sig i de nævnte situationer, såfremt styrelsen vurderer, at der er en begrundet mistanke herfor.

I relation til punkt III.2.3) bemærkes, at hvis ansøger angiver mere end 20 referencer, vil Moderniseringsstyrelsen alene tage de første 20 referencer i betragtning.

I relation til den i punkt IV.3.5) anførte dato bemærkes, at den anførte dato alene er forventet.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med prækvalifikationen kan rettes til ordregiver via den særlige hjemmeside angivet i punkt I.1). Alle spørgsmål bør indeholde en entydig reference til, hvilket eller hvilke afsnit i udbudsbekendtgørelsen eller hvilke dele af den særlige hjemmeside, som spørgsmålet vedrører. Alle spørgsmål skal afgives på dansk, svensk og norsk. Alle svar bliver afgivet på dansk. Spørgsmål (i anonymiseret form) og svar herpå vil løbende blive offentliggjort via den særlige hjemmeside. Spørgsmål stillet i perioden 1.7.2015 til 31.7.2015 vil dog først blive besvaret fra 3.8.2015. Det er ansøgernes eget ansvar løbende at holde sig orienteret om offentliggørelse af eventuelle svar på den særlige hjemmeside. Ordregiver er ikke forpligtet til at besvare eventuelle spørgsmål. Eventuelle spørgsmål via den særlige hjemmeside skal være fremsendt inden d. 12.8.2015 kl. 16.00.

Såfremt Moderniseringsstyrelsen ikke er betrygget i, at rammekontrakten er tilstrækkeligt og effektivt konkurrenceudsat forbeholder Moderniseringsstyrelsen sig adgangen til at aflyse udbudsforretningen.

Send til en kollega

0.032