23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
23.05.2016

Køb af EA software


OpgavebeskrivelseDanmarks Nationalbank (Nationalbanken) er Danmarks centralbank med ca. 500 ansatte. Nationalbankens systemportefølje omfatter bl.a. platformssystemer til understøttelse af porteføljeforvaltning, betalingsformidling og pengepolitiske operationer.

Nationalbanken efterspørger et IT værktøj til at understøtte bankens arbejde med dokumentation og udvikling af Forretnings- og IT Arkitektur.

Værktøjet skal kunne rumme Nationalbankens eksisterende Forretnings- og IT Arkitektur på Porteføljeforvaltnings- og Centralbankområdet samt håndtere arbejdet med allerede kendte kommende ændringer i forretnings- og systemlandskabet.

Nationalbanken har valgt at dokumentere den aktuelle og kommende ændringer til Forretnings- og IT Arkitekturen i notationen Archimate, og det er således en forudsætning at værktøjet understøtter denne standards notationer.

I tilknytning til levering af en standard software til understøttelse af Nationalbankens modellering af den nuværende og kommende Forretnings- og IT Arkitektur, består opgaven i indledende bistand til installation og konfiguration af den relevante softwarepakke.

Løsningen forventes indledningsvist at omfatte 4-6 samtidige brugere med Forretnings- eller IT Arkitektprofiler, der har adgang til at udføre modellering og administration af etablerede modeller. I praksis vil de samtidige brugere være fordelt på større antal brugere samt minimum 10 samtidige brugere med adgang til forskellige visninger af de etablerede modeller.

Værktøjet skal understøtte kollaboration, have funktionalitet til modellering af baseline-arkitektur og forventede fremtidige ændringer i forretnings- og/eller IT Arkitekturen, understøtte ændringer i arkitektursand-arden Archimate, understøtte visninger (views) til brug for forskellige roller samt tilpasning af visninger til forskellige anvendelsesformål.

Tilbud og tildeling:
Tilbudsgiver anmodes om inden for tilbudsfristen at sende et tilbud indeholdende følgende:

- beskrivelse af det tilbudte it-værktøj
- tidshorisont for installation
- beskrivelse af licenstyperne
- pris pr licenstype angivet eksklusiv moms
- årlige vedligeholdelsesomkostninger
- timepris for support ifm. installation og konfiguration af værktøjet
- licensvilkår

Nationalbanken vil ved udvælgelse af det økonomisk mest fordelagtige tilbud lægge vægt på pris og kvalitet. Ved vurdering af underkriteriet kvalitet lægges der vægt på it-værktøjet, licenstyperne, tidshorisont og licensvilkår.

Kvalitet vægter mere end pris.
Annonceret23. maj 2016 13:30:00 CEST
Deadline31. maj 2016 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode48700000, 72600000
NUTS kodeDK
MyndighedstypeAndet

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterierNationalbanken vil ved udvælgelse af det økonomisk mest fordelagtige tilbud lægge vægt på pris og kvalitet. Ved vurdering af underkriteriet kvalitet lægges der vægt på it-værktøjet, licenstyperne, tidshorisont og licensvilkår.

Kvalitet vægter mere end pris.
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnKjeld Ole Nielsen
Telefon+45 33636436
E-mailkon@nationalbanken.dk

Ordregiver

NavnDANMARKS NATIONALBANK // CVR:61092919
AdresseHavnegade 5
1093 København K
DK
Telefon+45 33636035
E-mailamje@nationalbanken.dk
WWWwww.nationalbanken.dk

Send til en kollega

0.031