23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
22.12.2014
Udbudstype
Offentligt udbud

Bestilling af materiale

Addresse
Holbæk Kommune
Mail ejendom@holb.dk
http://holbaek.dk/erhverv/erhvervsgrunde-og-ejendomme/erhvervsgrunde-til-salg/projektudbud-af-erhvervsgrund-ved-holbaek-havn/

Indlevering af tilbud

Til
02.03.2015 Kl. 12:00

Udbyder

Holbæk Kommune

Projektudbud af erhvervsgrund ved Holbæk Havn


Holbæk Kommune

Erhvervsgrund ved Holbæk Havn sælges i offentligt udbud af Holbæk Kommune. Grunden udbydes til salg som et projektudbud og uden en fastsat minimumspris.

Beliggenhed:
Grunden er beliggende mellem Havnevej 7, 4300 Holbæk og Blegstræde 23, 4300 Holbæk og er en del af matr.nr. 168b Holbæk Bygrunde og en del af 168f Holbæk Bygrunde, der tilsammen udgør et areal på ca. 9.600 m2.

Projektudbud:
Grunden udbydes til salg som et projektudbud og uden en fastsat minimumspris.

Projektet kan rumme funktioner og anvendelse, der ligger inden for følgende anvendelseskategorier, såsom
Center- og havneformål, havnerelaterede aktiviteter, kulturelle formål, offentlig- og privat kontor- og servicevirksomhed, detailhandel, restaurant- og caféformål, kulturhus, konferencefaciliteter, publikumsorienterede formål og boliger.

Grunden kan bebygges med et bruttoetageareal på 9.500 m², eksklusiv evt. arealer til p-kælder og maksimalt opføres i 3 etager.

Før projektet kan udføres skal der gennemføres ny planlægning for grunden.

Købstilbud:
Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb og skal være kommunen i hænde senest den 2. marts 2015, kl. 12.00.

Udbudsmateriale:
Udbudsmateriale kan rekvireres ved henvendelse til Holbæk Kommune enten per mail ejendom@holb.dk eller hentes på Holbæk Kommunes hjemmeside.

Materialet består af projektudbudsvilkår, samt 33 bilag.

Send til en kollega

0.046