23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
12.01.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Bestilling af materiale

Addresse
www.favrskov.dk/site.aspx?LangRef=1&newsid=6070

Indlevering af tilbud

Til
29.01.2015 Kl. 08:00

Addresse
Favrskov Kommune, Køb og Salg
Skovvej 20
8382 Hinnerup
Eller:
www.favrskov.dk/ekontakt

Udbyder

Favrskov Kommune

Salg af storparcel ved Humlehaven


Favrskov Kommune

Favrskov Kommune udbyder storparcellen ved Humlehaven (matr.nr. 22dk, Grundfør by, Grundfør) til salg.

Om området og storparcellen:
Hinnerup er en by med mange tilbud til både store og små, unge og ældre:
· Kulturhus og bibliotek
· Flere indkøbsmuligheder
· En række børnehaver – herunder integrerede institutioner
· Dagpleje
· To kommunale skoler med SFO og en friskole
· Idrætsanlæg med hal
· Svømmehal - med bl.a. vandrutchebane og varmtvandsbassin

Byen ligger 12 km nordvest for Århus og fungerer i dag som satellitby til denne. Hinnerup har ca. 7.200 indbyggere.

Storparcellen er beliggende i det attraktive boligområde ved Højager og Humlehaven i den sydlige del af Hinnerup (Rønbækskolens distrikt).

Boligområdet ligger tæt på indkøbsmuligheder, og der er sikre vej- og stiforbindelser til daginstitutioner, skole og idrætsanlæg med hal og svømmebad samt til de rekreative arealer i Lilleådalen og Søftendalen.

Anvendelse:
Storparcellen er udlagt til tæt-lav boligbebyggelse (række-, kæde-, gårdhave-, klyngehuse og lignende med tilhørende fællesanlæg og friarealer).

Inden for delområdet må tæt-lav boligbebyggelse opføres som enten række-/kæde- eller gårdhavehuse.

Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40.

Se mere om bestemmelserne for områdets anvendelse, bebyggelsens omfang og placering i lokalplan 326.
Grundstørrelse og priser
Storparcellen har et areal på 13.989 m².

Storparcellen udbydes med en vejledende pris på 15.389.000 kr. (2.750 kr. pr. m2 byggeret) ekskl. moms - ekskl. kloakbidrag og øvrige tilslutningsbidrag.

Kommunen har betalt pålignet tilslutningsbidrag til kloak. Udover købesummen betales kloakbidrag på 1.110.566,40 kr. ekskl. moms til Favrskov Kommune. Nærmere oplysninger om kloaktilslutningsbidraget fås ved at kontakte kommunen. Betalingsvedtægt for kloaktilslutning

Oplysning om øvrige tilslutningsbidrag fås hos de enkelte forsyningsselskaber. Se kontaktoplysninger.

Overtagelsesdag:
Overtagelsesdagen er den 1. i måneden efter kommunen har accepteret i købstilbuddet.
Indhold af købstilbud
Købstilbud skal afgives på tilbudsblanket med salgsvilkår. Sammen med købstilbuddet skal vedlægges en samlet bebyggelsesplan med boliger, interne veje, stier og udenomsarealer, hvoraf det fremgår hvordan storparcellen påtænkes udnyttet i overensstemmelse med lokalplanen.
Udbud og frister
Budfrist er torsdag 29. januar 2015 kl. 8.00. Købstilbud med bilag skal afleveres i en rød kuvert eller sendes digitalt via www.favrskov.dk/ekontakt.

Røde kuverter kan hentes i Borgerservice. Kuverten skal mærkes ”Tilbud på køb af storparcel Humlehaven” og sendes til: Favrskov Kommune, Køb og Salg, Skovvej 20, 8382 Hinnerup.

Ønsker I kvittering for, at vi har modtaget jeres købstilbud, skal vi bede jer skrive mailadresse på kuverten.

Storparcellen sælges efter bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen ikke er forpligtet til at sælge til den udbudte pris, og at kommunen kan forkaste alle tilbud.

Generel information ved køb af storparcel

Bebyggelse:
Reglerne for bebyggelse fremgår af lokalplanen. Favrskov Kommune vil gerne fremme, at der opføres et bæredygtigt og energieffektivt byggeri på storparcellen. Derfor skal boligerne som minimum overholde bestemmelserne i Bygningsreglement 2015.

Nærmere oplysninger om byggesagsbehandlingen fås hos: Bygningsafdelingen

Jordbundsforhold og jordforurening:
Favrskov Kommune har ikke foretaget nærmere undersøgelse af jordbundsforholdene end det der fremgår af den geotekniske undersøgelse af storparcellen. Se geoteknisk rapport.

Kommunen har ikke kendskab til forureningsforholdene på grunden, ud over det der fremgår af attest fra Region Midtjylland. Se attest om jordforureningsforhold fra Region Midtjylland.

Køber kan inden 6 måneder efter overtagelsen - og før byggemodning og byggeri sættes igang - træde tilbage fra handlen, hvis køber ved jordbunds- og forureningsundersøgelser konstaterer, at købers projekt ikke kan realiseres uden væsentlige meromkostninger. Se i øvrigt salgsvilkårenes pkt. 1.

Fortidsminder og arkæologi:
Moesgård Museum har foretaget en arkæologisk forundersøgelse (prøvegravning) af storparcellen. Storparcellen er på den baggrund blevet frigivet til byggeri. Rapport om forundersøgelsen er under udarbejdelse. Kommunen har ikke kendskab til fortidsminder eller andre arkæologiske forhold herudover.

Byggemodning:
Køber forestår al byggemodning indenfor storparcellens afgrænsning. Byggemodning skal ske efter kommunal standard - jf. salgsvilkårenes pkt. 8.

Byggepligt, udstykning og videresalg:
Køber forpligter sig til at begynde opførelsen af boligerne på storparcellen inden to år fra overtagelsesdagen.
Byggeriet skal stå færdigt inden tre år fra overtagelsesdagen. Byggemodningen og opførelsen af boligerne skal være i overensstemmelse med den samlede bebyggelses plan, som køber har vedlagt købstilbuddet.

Køber forpligter sig til at opføre boligerne på storparcellen, så bebyggelsen som minimum overholder bestemmelserne i Bygningsreglementet 2015. Dette stilles som betingelse for at sikre, at der opføres bæredygtigt og energieffektivt byggeri på storparcellen.

Køber forpligter sig til at færdiggøre boligerne på storparcellen, før der kan ske videresalg. Der vil dog kunne videresælges færdige boliger, inden hele storparcellen er bebygget. Se nærmere herom i salgsvilkårene.
Endelig handel og betaling af købesum
Handlen indgås ved, at køber og sælger – her Favrskov Kommune – skriver under på købsaftalen.

Samtidig betaler køber et kontant acontobeløb på 50 procent af grundens pris. Restkøbesummen betales kontant 6 måneder efter overtagelsesdagen. Se i øvrigt salgsvilkårene.
Øvrige oversigter og planer
Se oversigtsplan med veje og højdekurver (dwg-fil (PAKKET/ZIPPET)). Dwg-filen er i system 34. Højdereference: DVR90.

Forbehold:
Ledningsoplysninger er vejledende og ikke komplette. Ledningsoplysninger skal indhentes hos de enkelte ledningsejere gennem søgning i ledningsejer-registret, LER, på www.ler.dk.

Projekterede højdekurver kan bruges på egen risiko. Det bemærkes, at boligveje i forbindelse med færdiggørelsesarbejder hæves cirka to centimeter. Det anbefales, at du får foretaget en supplerende opmåling på stedet.

Se også luftfoto, kort med højdekurver og måleblade.

Yderligere oplysninger:
Du kan få yderligere oplysninger om køb af storparcellen ved Humlehaven hos Køb og Salg.

Send til en kollega

0.046