23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
09.04.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Anmodning om deltagelse

Til
04.05.2015 Kl. 14:00

Udbyder

Glostrup Forsyning

Rengøringsservice Glostrup Forsyning


Glostrup Forsyning

   
Opgavebeskrivelse Opgaven omfatter rengøringsservice og vinduespolering på Glostrup Forsyning, som består af tre adresser:

-Administrationsbygningen, Ørnebjergvej 7, Glostrup
-Driftsbygning, Ørnebjergvej 9, Glostrup
-Genbrugsstationen, Paul Bergsøes vej 45, Glostrup

I alt ca. 600 m2.

Opgaven udbydes samlet i en aftale.

Udbuddet gennemføres i henhold til Tilbudsloven (LBK nr. 1410 af
07/12/2007) som et begrænset udbud. Der prækvalificeres 5 tilbudsgivere. Ordregiver afgiver ikke kontrolbud.

Dette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse i EUS Complete Tender Management (CTM Systemet) på
https://www.eu-supply.com/dsr.asp.

Den ansøgende virksomhed skal selv tilmelde sig udbuddet og ansøge om prækvalifikation til udbuddet via CTM Systemet. Kun ansøgninger modtaget via CTM Systemet vil komme i betragtning til prækvalifikation.

Såfremt den ansøgende virksomhed ikke allerede er registreret i CTM
systemet, skal dette gøres via hjemmesiden
https://www.eu-supply.com/dsr.asp.

Registrering i CTM systemet er gratis. Når der er logget på CTM Systemet, skal der klikkes på linket "Offentliggjorte udbud" og finde det konkrete udbud. Der fås adgang til udbuddet ved at trykke på knappen "Accepter". Når udbuddet er valgt, skal der besvares en række spørgsmål inden ansøgningsfristen den 4. maj 2015, kl. 14.00 for at kunne fremsende ansøgning om prækvalifikation.
Annonceret 9. april 2015 14:00:00 CEST
Deadline 4. maj 2015 14:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Begrænset udbud
CPV kode 90911000
NUTS kode DK012
Myndighedstype Andet

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://eu.eu-supply.com/app/rfq/publicpurchase_frameset.asp?PID=142550&B=&PS=1&PP=

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier Oplysninger/dokumentationer i henhold til nedenstående indtastes/vedhæftes under relevant punkt i CTM systemet (se punktet "kontrakt detaljer" for yderligere information om CTM systemet):

A. Erklæring om, hvorvidt den ansøgende virksomhed har ubetalt forfalden gæld til det offentlige i henhold til Bekendtgørelse af lov om begrænsning af skyldneres muligheder for at deltage i offentlige udbudsforretninger og om ændring af visse andre love, LBK nr. 336 af 13/05/1997. Tro- og loveerklæringsskema vedhæftet i CTM systemet under "Se dokumenter" kan anvendes.

B. Oplysninger om den økonomiske aktørs samlede omsætning og egenkapital i seneste disponible regnskabsår indtastes af ansøger. Dokumentation for de indtastede regnskabsoplysninger i form af underskrevet erklæring fra registreret eller statsautoriseret revisor indeholdende de relevante regnskabsoplysninger, skal vedhæftes ansøgningen.

Såfremt den økonomiske aktør baserer sig på andre enheders økonomiske formåen (f.eks. virksomheder i samme koncern), skal den økonomiske aktør godtgøre, at den økonomiske aktør kan råde over de nødvendige økonomiske ressourcer. Den økonomiske aktør, som ønsker at basere sig på andre enheders økonomiske formåen skal – foruden dokumentation for egen økonomisk formåen fremlægge (a) dokumentation for, at den/de pågældende enheder har afgivet et juridisk bindende tilsagn om at ville stille økonomiske ressourcer til rådighed for den økonomiske aktør til brug for udførelsen af den udbudte opgave og (b) dokumentation for regnskabsoplysningerne i form af underskrevet erklæring fra registreret eller statsautoriseret revisor for den/de pågældende enheder.

Oplysningerne skal afgives på tro- og love, og ordregiver forbeholder sig ret til at efterprøve rigtigheden af dem.

Ved sammenslutning af økonomiske aktører (fx et konsortium) skal dokumentation for regnskabsoplysningerne vedhæftes for hver af de deltagende økonomiske aktører i sammenslutningen.

Mindstekrav:

-Omsætningen i senest afsluttede regnskabsår skal minimum være DKK 3.000.000.
-Egenkapitalen i senest afsluttede regnskabsår skal minimum være DKK 200.000.

C. Referenceliste over de betydeligste lignende tjenesteydelser inden for rengøringsservice (maksimalt 5 referencer), der er udført i løbet af de sidste tre år. Referencelisten skal indeholde kundenavne, tidspunkter (kontraktstart – kontraktophør, alternativt igangværende) samt rengøringsarealer.

Oplysningerne skal afgives på tro- og love, og ordregiver forbeholder sig ret til at efterprøve rigtigheden af dem.

Mindstekrav:

-Der skal være minimum 2 igangværende lignende referencer.

Kontaktperson

Navn Mette Willumsen
Telefon +45 66133331
E-mail mette.willumsen@d-s-r.dk

Ordregiver

Navn Glostrup Forsyning
Adresse Ørnebjergvej 7
2600 Glostrup
DK
Telefon +45 66133331
E-mail mette.willumsen@d-s-r.dk
WWW http://www.glostrupforsyning.dk

Send til en kollega

0.051