23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 098-177775
Offentliggjort
Udbudstype
Begrænset udbud

Geografiske informationssystemer (GIS eller tilsvarende)


Bekendtgørelse om indgåede kontrakter

Tjenesteydelser

Direktiv 2004/18/EF

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn, adresser og kontaktpunkt(er)

Vejdirektoratet
Guldalderen 12
Kontaktpunkt(er): Vejdirektoratet
Att: Peter Holst Herzberg
2640 Hedehusene
DANMARK
Telefon: +45 72443333
Mailadresse: phol@vd.dk

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: http://www.vejdirektoratet.dk

Elektronisk adgang til oplysninger: http://http://www.vejdirektoratet.dk/da/vejsektor/leverandoerportal/sider/aktuelleudbud.aspx

I.2) Type ordregivende myndighed
Ministerium eller en anden myndighed på nationalt plan eller forbundsplan, herunder regionale eller lokale afdelinger
I.3) Hovedaktivitet
Generelle offentlige tjenester
I.4) Kontrakt indgås på andre ordregivende myndigheders vegne
Den ordregivende myndighed indkøber på andre ordregivende myndigheders vegne: nej

Del II: Kontraktens genstand

II.1) Beskrivelse
II.1.1) Betegnelse for kontrakten
Vejdirektoratets Trafikkort.
II.1.2) Kontrakttype og leverings- eller udførelsessted for bygge/anlægsarbejdet, varerne eller tjenesteydelserne
Tjenesteydelser
Tjenesteydelseskategori nr. 7: Edb-tjenesteydelser og hermed beslægtede tjenesteydelser
Hovedleverings- eller hovedudførelsessted for bygge- eller anlægsarbejde, varer eller tjenesteydelser: Hos ordregiver.

NUTS-kode DK0,DK012

II.1.3) Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
II.1.4) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene

Vejdirektoratet vedligeholder et antal trafikkort på vejdirektoratet.dk med information om trafikale forhold rettet mod bilister, erhvervsbilister og cyklister. Herudover vises særlig information i vinterperioden. De nuværende trafikkort kan findes på http://vejdirektoratet.dk/da/trafik/sider/ og under fanebladene »Erhverv« og »Vintertrafik«. Herudover præsenteres informationerne på kommunale hjemmesider og nogle fælles regionale hjemmesider, som Vejdirektoratet og kommunerne driver. Det nuværende trafikkort har i spidsbelastningssituationer haft mere end 250 000 unikke brugere i løbet af en dag samt mere end 20 000 unikke brugere inden for en time. Normalbelastningen udgør ca. 6 000 unikke brugere i løbet af en dag.

Leverandøren skal levere, vedligeholde, videreudvikle og stå for drift af en løsning i form af ét nyt webbaseret trafikkort med dynamiske informationer om trafikale forhold, der skal erstatte de eksisterende trafikkort. Som en del af løsningen skal der også leveres e-mailabonnements-funktionalitet, der giver brugere mulighed for at abonnere på trafikinformation. Løsningen skal baseres på en mock-up udarbejdet af Vejdirektoratet.
Det er forretningskritisk for Vejdirektoratet, at løsningen og den tilhørende drift skal understøtte en høj grad af driftsstabilitet. Idet den konkrete slutbrugeranvendelse af løsningen varierer meget afhængig af vejrliget og de konkrete trafikforhold skal der tilbydes en høj grad af skalerbarhed i driften, således at spidsbelastningssituationer kan afvikles uden gener for slutbrugeren. Der vil blive stillet krav om, at driften skal overvåges i perioder uden for normal arbejdstid, herunder weekender. Løsningen skal understøtte både PC, tablets og mobile enheder, dvs. også kunne anvendes på touch baserede enheder.
Der stilles krav om en hurtig implementering af løsning med idriftsættelse i løbet af vinterperioden 2015. Det må forventes, at der vil blive stillet krav om at løsningen skal leveres på en sådan måde, at drift, vedligeholdelse og videreudvikling af hele eller dele af løsningen kan hjemtages af Vejdirektoratet og evt. overdrages til tredjemand.
Udbudsprocessen gennemføres på dansk. Tilsvarende vil dansk være arbejdssproget for samarbejdet mellem leverandøren og Vejdirektoratet. Udbudsmaterialet vil i væsentligt omfang være udformet på engelsk, dog skal tilbud afleveres på dansk.
Udbuddet omfatter en kontrakt, der indeholder elementer af såvel en offentlig kontrakt som en rammeaftale, idet kontrakten både omfatter leverandørens pligt til at levere trafikkortet, vedligeholdelse, drift m.v. ud fra det ovenfor angivne, ligesom der vil indgå et element af rammeaftale i forbindelse med ordregivernes muligheder for i kontraktperioden at bestille konsulentydelser, herunder udviklingsarbejder, relateret til den leverede løsning.
II.1.5) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

38221000, 72000000, 63712710, 63712700, 72300000

II.1.6) Oplysninger om WTO-aftalen om offentlige indkøb
Dette udbud er omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb: ja
II.2) Kontraktens/kontrakternes endelige samlede værdi
II.2.1) Kontraktens/kontrakternes endelige samlede værdi
Værdi: 617 116 565,10 DKK
Eksklusive moms

Del IV: Procedure

IV.1) Type procedure
IV.1.1) Type procedure
Begrænset
IV.2) Tildelingskriterier
IV.2.1) Tildelingskriterier
Det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af
1. Pris. Vægtning 50
2. Løsningens kvalitet. Vægtning 30
3. Proces og vedligeholdelse. Vægtning 20
IV.2.2) Oplysninger om elektronisk auktion
Der er anvendt elektronisk auktion:: nej
IV.3) Administrative oplysninger
IV.3.1) Sagsnummer hos den ordregivende myndighed
IV.3.2) Har der været tidligere offentliggørelse(r) om samme kontrakt?

Udbudsbekendtgørelse

Bekendtgørelsens nummer i EUT: 2014/S 244-430154 af 18.12.2014

Andre forudgående offentliggørelser

Bekendtgørelsens nummer i EUT: 2014/S 248-438790 af 24.12.2014

Del V: Kontrakttildeling

V.1) Dato for beslutningen om kontrakttildeling:
26.3.2015
V.2) Oplysninger om tilbud
Antal modtagne bud: 4
V.3) Navn og adresse på den økonomiske aktør, som der er truffet afgørelse om at indgå kontrakt med

Atkins Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
DANMARK

V.4) Oplysninger om kontraktens værdi
V.5) Oplysninger om underentreprise

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om EU-midler
VI.2) Yderligere oplysninger:
1) I henhold til pkt. I.1, bemærkes, at der ikke er yderligere dokumenter, som ansøgeren kan rekvirere fra Ordregiver under prækvalifikationsfasen. Yderligere dokumenter i form af udbudsmaterialet vil alene blive udsendt til de leverandører, der efter prækvalifikationen opfordres til at afgive tilbud.

Eventuelle spørgsmål og svar vedrørende prækvalifikationen vil tilsvarende blive offentliggjort på Ordregivers hjemmeside (http:// www.vejdirektoratet.dk). Ansøgere opfordres til løbende at holde sig orienteret på hjemmesiden.

2) Anmodningen om prækvalifikation skal udarbejdes på baggrund af de i del III.2) angivne betingelser for deltagelse. Ansøgende virksomheder skal således afgive samtlige i pkt. III.2.1), III.2.2) og III.2.3) angivne oplysninger, erklæringer mv. for at komme i betragtning som eventuel tilbudsgiver.
Såfremt leverandøren ønsker, at eventuelle underleverandørers økonomiske eller tekniske formåen skal indgå i bedømmelsen af leverandørens egnethed til at udføre kontrakten, skal leverandøren ligeledes afgive de i punkt III.2.2) og III.2.3) anførte oplysninger for disse underleverandører, og leverandøren skal godtgøre, at han er berettiget til at trække på underleverandørens økonomiske og/eller tekniske formåen i det af leverandøren angivne omfang til opfyldelse af kontrakten (eksempelvis ved relevant støtteerklæring fra den pågældende underleverandør).
3) Hver ansøger kan kun afgive 1 anmodning om prækvalifikation.
4) Det bemærkes, at der vil blive lagt særligt vægt på referencer (teknisk kapacitet) særligt tilsvarende tjenesteydelser, jf. pkt. III.2.3).
5) Frist for modtagelse af anmodning om prækvalifikation fremgår af pkt. IV.3.4).
6) Anmodningen om prækvalifikation skal sendes til Vejdirektoratet, jf. kontaktdata i pkt. I.1).
Anmodningen om prækvalifikation skal afgives i 1 fysisk (papirbaseret) eksemplar samt 1 elektronisk kopi af anmodningen vedlagt på et fysisk medium, f.eks. USB-flash. Ordregiver ser desuden gerne, at ansøgeren herudover vedlægger 1 ekstra fysisk (papirbaseret) kopi af anmodningen.
7) Anmodningen om prækvalifikation kan ikke afgives pr. e-mail.
VI.3) Klageprocedurer
VI.3.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne

Klagenævnet for Udbud
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
2100 København Ø
DANMARK
Mailadresse: klfu@erst.dk
Telefon: +45 35291000
Internetadresse: http://klfu.dk

VI.3.2) Indgivelse af klager

Præcise oplysninger om klagefrist(er): Der gælder visse lovbestemte frister for indgivelse af klager til Klagenævnet for Udbud, jf. lov nr. 492 af 12.5.2010 om håndhævelse af udbudsreglerne mv. med senere ændringer. Loven med senere ændringer er offentliggjort på www.retsinfo.dk

Ønsker en virksomhed at klage over ikke at være blevet prækvalificeret, skal klagen være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen. I andre situationer er udgangspunktet, at klage skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage fra dagen efter, at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. Klageren skal senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til DA standardformular 02 — udbudsbekendtgørelse 14/18.
Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i stand still-perioden. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i stand still-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen.
VI.3.3) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om indgivelse af klager

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
DANMARK
Mailadresse: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715100
Internetadresse: http://kfst.dk

VI.4) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
19.5.2015

Send til en kollega

0.063