23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
29.05.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Syddansk Universitet

Service Management System - SDU annoncerer anskaffelsen af SMS, da IT-funktionerne har brug for et Service Management System, som kan understøtte de daglige arbejdsgange og opgave flow, der er i afdelingerne.


Syddansk Universitet

   
Opgavebeskrivelse SDU annoncerer anskaffelsen af SMS, da IT-funktionerne har brug for et Service Management System, som kan understøtte de daglige arbejdsgange og opgave flow, der er i afdelingerne.
Annonceret 29. maj 2015 23:30:00 CEST
Deadline 22. juni 2015 14:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Varekøb
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 48771000, 72260000, 72268000
NUTS kode DK031
Myndighedstype Andet

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://eu.eu-supply.com/app/rfq/publicpurchase_frameset.asp?PID=145445&B=&PS=1&PP=

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier III.2) BETINGELSER FOR DELTAGELSE



III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister

Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt


Deltagelse i udbudsproceduren er udelukket, hvis et af følgende forhold er til stede:
a) Der er afsagt endelig dom over tilbudsgiver vedrørende deltagelse i en kriminel organisation eller bestikkelseeller svig eller hvidvaskning af penge.
b) Tilbudsgivere, hvis bo er under konkurs, likvidation, skifte eller tvangsakkord uden for konkurs, som harindstillet deres erhvervsvirksomhed eller befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarendeprocedure, der er fastsat i national lovgivning.
c) Tilbudsgivere, hvis bo er begæret taget under konkursbehandling eller behandling med henblik på likvidation,skifte eller tvangsakkord uden for konkurs eller enhver tilsvarende behandling, der er fastsat i nationallovgivning.
d) Tilbudsgivere, som ved en retskraftig dom er dømt for en strafbar handling, der rejser tvivl om denpågældendes faglige hæderlighed.
e) Tilbudsgivere, som i forbindelse med udøvelsen af deres erhverv har begået en alvorlig fejl, som Ordregiverbeviseligt har konstateret.
f) Tilbudsgivere, som ikke har opfyldt deres forpligtelser med hensyn til betaling af ydelser til socialesikringsordninger i henhold til retsforskrifterne i det land, hvor den pågældende er etableret, eller i Danmark.
g) Tilbudsgivere, som ikke har opfyldt deres betalingsforpligtelser med hensyn til betaling af skatter og afgifter ihenhold retsforskrifterne i det land, hvor den pågældende er etableret, eller i Danmark.
h) Tilbudsgivere, som svigagtigt har fremsat urigtige oplysninger i forbindelse med meddelelse af oplysninger ihenhold til de nævnte udelukkelsesgrunde.
Tilbudsgivers personlige forhold.
Af lovbekendtgørelse nr. 336 af 13.5.1997 om begrænsning af skyldneres muligheder for at deltage i offentligeudbudsforretninger mv., fremgår det, at offentlige ordregivere ved køb af varer og tjenesteydelser skal kræve, atenhver tilbudsgiver afgiver en erklæring på tro og love om, i hvilket omfang tilbudsgiveren har ubetalt, forfaldengæld til det offentlige i form af skatter, afgifter og bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til lovgivningen i Danmark eller det land, hvor tilbudsgiveren er etableret.
Dokumentation vedr. udelukkelsesgrunde.
Tilbudsgiver SKAL - som dokumentation for, at ingen af tilbudsgivers generelle eller personlige forhold udelukker tilbudsgiver fra at afgive tilbud - udfylde og underskrive en erklæring på tro og love, som er vedlagt udbudsbetingelserne som bilag A. Bilaget findes i EU-Supply.
Den tilbudsgiver, som Ordregiver agter at indgå kontrakt med, er forpligtiget til at fremskaffe dokumentation for, at en eller flere af ovenstående udelukkelsesgrunde ikke er til stede, såfremt Ordregiver anmoder herom.
såfremt tilbudsgiver er et konsortium skal hver enkel konsortiedeltager uploade en underskrevet tro-og love erklæring, jf. bilag A.
Såfremt tilbudsgiver henviser til andre juridiske enheders ressourcer (fx et moderselskabs eller en underleverandørs), jf. afsnit 5.1.4., skal tilbuddet indeholde en tilsvarende underskrevet tro- og loveerklæring, jf. bilag A, fra den/de virksomhed(er), hvis ressourcer, der henvises til.

III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet

Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt


Ordregiver vil kun indgå kontrakt med økonomisk solide virksomheder, da det har væsentlig betydning, at tilbudsgivers virksomhed består under hele kontraktperioden.
Som dokumentation for tilbudsgiverens finansielle og økonomiske formåen skal tilbudsgiveren vedlæggefølgende materiale:
1) Oplysninger om ansøgerens balance for de seneste 3 afsluttede regnskabsår.
2) Oplysninger om ansøgerens samlede omsætning, herunder omsætning inden for det aktivitetsområde der er omfattet af udbuddet, for de seneste 3 afsluttede regnskabsår.
3) Oplysninger om ansøgerens nøgletal (egenkapitalens forretning og soliditetsgrad) for de seneste 3 afsluttede regnskabsår.
Ovennævnte regnskabsoplysninger skal oplyses i tabellen i EU-Supply.
Såfremt tilbudsgiver/sammenslutningen baserer sig på andre virksomheders formåen, skal tilbudsgiver/sammenslutningen godtgøre, at tilbudsgiver/sammenslutningen råder over de nødvendige ressourcer, ved at udfylde bilag C Støtteerklæring (økonomisk formåen). Bilaget findes i EU-Supply.

III.2.3) Teknisk kapacitet

Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt

Det har afgørende betydning for Ordregiver, at tilbudsgiver har den fornødne tekniske og faglige formåen tiludførelse af opgaven.
Som dokumentation for tilbudsgiverens tekniske formåen skal tilbudsgiveren udfylde den relevante referenceliste-tabel i EU-Supply
1. Liste over de betydeligste leveringer/tjenesteydelser af lignende karakter som det udbudte, der er udført i løbet af de seneste 3 år. Såfremt tilbudsgiver/sammenslutningen baserer sig på andre virksomheders formåen, skal tilbudsgiver/sammenslutningen godtgøre, at tilbudsgiver/sammenslutningen råder over de nødvendige ressourcer, ved at udfylde bilag D Støtteerklæring (teknisk formåen).Bilaget findes i EU-Supply.

III.1.3) Retlig form, som kræves af den sammenslutning af økonomiske aktører, ordren tildeles

Leverandør, der indgår i konsortier eller lignende sammenslutninger af økonomiske aktører, skal i tilfælde af at ordren tildeles disse, hæfte solidarisk, direkte og ubetinget i forhold til ordregiver. Konsortier eller sammenslutninger af økonomiske aktører skal ved tilbudsafgivelse endvidere udpege en fælles befuldmægtiget, med hvilken Tilbudsgiver med ordregiver kan føre afklarende drøftelser med bindende virkning for de(n) øvrige Tilbudsgiver(e). I så fald skal Bilag B udfyldes og vedhæftes. Bilaget findes i EU-Supply.
For inspiration til konsortiedannelse kan henvises til " vejledning i konsortiedannelse for små og mellemstore virksomheder" udarbejdet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen april 2012. Vejledningen kan findes i EU-Supply og på www.kfst.dk.
For inspiration til en generel tjekliste kan der henvises til "Tjekliste - Når du vil afgive tilbud i en udbudsproces" udarbejdet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen april 2012. Tjeklisten kan findes i EU-Supply og på www.kfst.dk.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves

Mindst 2 relevante referencer på lignende opgaver inden for de seneste 3 år.

Kontaktperson

Navn Søren Andersen
Telefon +45 65507616
E-mail soan@sdu.dk

Ordregiver

Navn Syddansk Universitet
Adresse Campusvej 55
5230 Odense M
DK
Telefon +45 65500000
E-mail sdu@sdu.dk
WWW http://www.sdu.dk

 

Send til en kollega

0.047