23948sdkhjf

Nyheder fra SICK A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 11

Connectivity er det første og vigtigste trin i industri 4.0

19. oktober 2020

Bliv inspireret til, hvordan I kan opnå konkrete fordele ved DIGITALISERING I PRODUKTION og høre om, hvordan man så kan gribe det an i praksis. Deltag i vores virtuelle konference EXPLORE. new horizons for your business på torsdag den 22. oktober. 

Inox-fotocelle med Smart-Task-funktioner

23. september 2020

Hård skal, intelligent kerne: W4 Inox Smart Sensor er det allervigtigste, hvor objekter skal detekteres under vanskelige forhold, hvor sensoren skal være lille og ekstremt pålidelig, og hvor brugeren samtidigt lægger vægt på intelligente komponenter.

Fleksibel og nem niveaumåling velegnet til værktøjsmaskiner

22. september 2020

En vedligeholdelsesfri niveauswitch sparer omkostninger og tid. LFC er økonomisk attraktiv og nem at installere. Den har et hygiejnisk design, der gør den nem at rengøre, hvilket eliminerer kontamineringsrisici.

LFR: Brilliant - 30 m niveaumåling i væsker med 80 Ghz

21. september 2020

LFR er en free-space radarsensor beregnet til kontinuerlig niveaumåling på op til 30 meter. Sensoren er oplagt til fødevareindustriens store beholdere, røre- og aflejringsbeholdere, koncentreringsanlæg og fyldetanke.

FTMg 4-in1 flowmåler giver store energibesparelse

17. september 2020

FTMg termiske flowmåler måler gas/luftflow, tryk og temperatur og beregner derefter de kombinerede værdier for at detektere lækager i pneumatiske systemer og overvåge trykluftens energiforbrug i realtid. Hør mere på J7134 til Foodtech

IO-link sensor til trykmåling, kontrol og overvågning

16. september 2020

PBS plus måler absolut og relativt tryk samt vakuum i væske og gas i fra -1 til 1.000 bar. IO-link giver mulighed for at overvåge trykstød, sensortemperatur og andre data til optimering af processtyring og vedligehold. Hør mere på J7134 til Foodtech

Én flowswitch, to målinger - til alle typer væsker

15. september 2020

Den nye FTS flowswitch giver flowovervågning og temperaturmåling i én enhed, hvilket gør den til en ideel løsning, hvor der er behov for begge dele. Se den på SICK stand til Foodtech i Messecenter Herning 29. sep. - 1. okt. stand J7134

Yes! Så er der Automatikmesse

8. september 2020

Effektiv integration af IO-link sensorer, spritnye koncepter inden for vision med både deep learning & farveinspektionsapps , nye sikkerhedsscannnere, -radarsystemer

Kompakt sikkerhedsscanner til selvkørende vogne & robotter

1. september 2020

Automatiske guidede køretøjer og cobots har én ting til fælles: De bliver stadig mindre. Nanoscan 3 passer i de mindste installationsrum, og yder maksimalt mht. sikkerhedsfunktioner og måledata til præcis lokalisering og support for navigation.

Radarløsning til sikker detektion af personer

25. august 2020

SICK har tilføjet radar til sin teknologiportefølje til sikker overvågning af farlige områder, som især egner sig til barske produktionsmiljøer, hvor partikler som træ, papir, plastik eller metalbeklædning kan udfordre eksisterende løsninger.

Lector61x - den lille high-tech gigant

18. august 2020

Ultra kompakt kodelæser, uden at gå på kompromis med performance: Lector61x byder på imponerende teknologi med mange smarte og innovative funktioner, hvilket giver høj ydelse samt stabil og robust læsning selv under svære forhold.

Den nye problemløser-sensor

11. august 2020

PowerProx sensorer er både hammeren og skruetrækker i din værktøjskasse. De løser de sværeste opgaver og med den nye lille WTT4 er der altid montageplads nok på maskinen og stor ydeevne

Mobil-Gateway: fleksibel dataovervågning

4. juni 2020

TDC-e er en mobil gateway, som opsamler, behandler og videresender data i realtid. Den skaber overblik med fjernadgang til Dashboards. Dermed er den ideel til opgaver, hvor man ønsker at få sensordata fra svært tilgængelige steder

Åben adgang og sikker produktivitet i robotapplikationer

20. maj 2020

Et optimalt sikkerhedssystem skal ikke kun gøre arbejdsmiljøet sikrere, men har også til formål at øge produktiviteten. Med sikkerhedssystemet ”Safe Robotics Area Protection”, får man en ubegrænset og sikker adgang til robottens farlige område.

SICKS outdoorscan3 vinder i kategorien maskinsikkerhed

7. maj 2020

OutdoorScan3 fra SICK er den første udendørs sikkerhedsscanner, som er certificeret i henhold til ISO 13849 og IEC/TS62998. Scanneren har vundet flere internationale priser.

SICK udvikler RFU610 til track and trace applikationer

5. maj 2020

RFU610 er den mindste industrielle UHF RFID læse/skrive-enhed af sin art. Det skaber nye muligheder for at integrere RFID- track & trace i automatiserede maskiner og mobile køretøjer.

Kompakt billedbaseret kodelæser

28. april 2020

SICK har lanceret en kompakt billedbaseret kodelæser, Lector621, til pålidelig detektion af 1D, 2D, stacked kode samt almindelig tekst (OCV/OCR), Den læser selv ved lav kontrast og dårlige kodekvalitet

Software tool til bedre IO-link håndtering

24. april 2020

FieldEcho-softwareværktøjet giver adgang til alle IO-Link-enheder med kun et værktøj. Det gør det muligt at parametrere, diagnosticere og overvåge alle IO-Link-enheder integreret i en et anlæg. Dette uanset valg af PLC og feltbus.

Det rigtige kabel og korrekt montage sikrer lang holdbarhed

6. marts 2020

Vælger du det rigtige kabel med de rette stik og monterer dem efter forskrifterne, får du mange års uafbrudt produktion. For rengøringsintensive miljøer er korrekt tilspænding med momentnøgle afgørende.

Gas-flowsensor med lækagedetektion sender data op i skyen

2. marts 2020

SICK lancerer aktuelt FTMg, som er en multifunktionel flowsensor til komprimeret luft/gas, der viser tre parametre på én gang ved at måle flow, tryk og temperatur.

Specialdesignede laserscannere til sikring

26. februar 2020

Oplev vore nyeste specialdesignede laserscannere til sikring af bygninger, porte og udendørs arealer, på sikringsmessen Sectech 25.- 26. marts i Bella Center.

SICK ansætter

20. februar 2020

SICK har ansat som Jacob Tvilling Jørgensen som Service- og applikationsingeniør, hvor hans primære arbejdsområde er on-site support med udgangspunkt i Jylland.

SICK udvider

18. februar 2020

SICK A/S har ansat Carsten Buchwald som Service- og projektkoordinator.

Én flowswitch, to målinger - til alle typer væsker

28. januar 2020

Den nye FTS flowswitch giver flowovervågning og temperaturmåling i en enhed, hvilket gør den til en ideel løsning, hvor der er behov for begge dele.

Resultater per side:12244896
Side af 11

Fakta om SICK A/S

Adresse
SICK A/S
Bregnerød 133
3460 Birkerød
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Rudersdal Kommune

Telefon: +45 45826400

CVR nummer: DK78418311

P nummer: 1002550225

Ansatte: 10000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Teknisk support
Direkte telefon: +45 45826400

Send til en kollega

0.187