23948sdkhjf

Per er udlært elektriker – og fortsætter hos EL:CON i Roskilde

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Per Vedelsted er udlært elektriker den 12. december 2018 hos EL:CON i Roskilde – og den nyudklækkede elektrikersvend har heldigvis sagt ja til at fortsætte i serviceafdelingen.

Af HR og kommunikationsmedarbejder Mette Riis, meri@elcon.dk

»Vi ser frem til samarbejdet med Per her i afdelingen. Han er en hyggelig, stabil fyr, der tager godt hånd om sine opgaver, og han er også rar at omgås og vellidt«, fortæller serviceleder Claus Andersen.

Per har været rundt i flere af EL:CON Roskildes afdelinger gennem sin læretid, og det har været en lærerig proces: »Jeg har både været i entreprisen, i sikring og service. Fx var jeg med på sikrings-, brand- og overvågningsopgaver. Det er en spændende fagretning, jeg ikke havde nogen forestillinger om, inden jeg blev tilknyttet sikringsafdelingen«.

Men det er alligevel opgaverne i service, den nye elektrikersvend brænder mest for: »Ja, det passer mig super godt med forskellige opgaver og forskellige kunder hver dag«.

Ønske om en håndværkeruddannelse
Det har altid været Pers ønske, at han skulle have et svendebrev på en håndværkeruddannelse. Og det har han nu fået i en alder af 32 år.

»Jeg har været i voksenlære her hos EL:CON, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg har nogle rare kollegaer, der gerne giver en hjælpende hånd men som også uddelegerer ansvar til dem, der ønsker det«, fortæller Per og tilføjer, at han faktisk i en lang årrække, inden han gik i gang med elektrikeruddannelsen, har tilegnet sig flere kompetencer, da han arbejdede som ufaglært industrimontør af vaskemaskiner sammen med sin far.

»Ja, og så fik min kæreste og jeg også to døtre i perioden, inden jeg kom i lære. Derfor trak det lidt ud, men jeg er rigtig glad for, at jeg tog skridtet«, siger den tilfredse elektriker.

Stort tillykke med svendebrevet Per:-)

Ønsker du at komme med på EL:CONs hold fuld af dygtige medarbejdere? Tjek vores jobbank


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.097