23948sdkhjf

Ny energigenerator kan spare os for spild

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Et forskningshold fra universitetet i Osaka har opfundet en ny og sparsom måde at skabe energi på.

Det handler om en fleksibel termoelektrisk generator, som de kalder FlexTEG. Den har, udover at være energisparende, høj mekanisk sikkerhed for at levere effektiv energi.

I denne artikel finder du nogle grunde til, hvorfor det er vigtigt at mindske energispild og hvordan man gør. Til sidst finder du information om denne nye mekaniske maskine, som er opfundet i Japan. Med den har de nu gjort det muligt at omdanne mikroskopiske mængder af varme til elektricitet. I fremtiden vil vores hjem være styret af sådan teknologi, et internet af teknologi, som hjælper os med at leve på bedre vis og gør det lettere at værne om miljøet og planeten.

Hvorfor er det vigtigt at mindske energispild?
At reducere energispild handler primært om at mindske energiudledningen i den offentlige og private sektor, også inkluderet folks hjem. Det er processen, hvorved man bevarer, overvåger og kontrollerer energi i en bygning eller i en virksomhed.

Det indebærer typisk denne fremgangsmetode:

-       Afmåle energibrug og samle data

-       Prøve på at finde løsninger til, hvordan man sparer energi

-       Og hvor meget man kan sparre på disse løsninger

-       Prøv at find et mønster og analyser dette

-       Gør noget ved problemet!

-       Hold øje med din fremgang i denne proces

Det er vigtigt at mindske energispild af mange forskellige grunde. Først og fremmest så er det af global vigtighed, at man som individ eller virksomhed er med til at spare på energien.

Det skal vi gøre, således at vi kan mindske skaden, som vi gør på miljøet. Vi er afhængige af vores planet, hvorfor det er af yderst vigtighed at vi passer på den så godt vi nu kan.

Det er også essentielt at finde alternative måder at producere energi på og andre energikilder. Vi kan ikke forblive afhængige af fossile brændstoffer, hvorfor vi skal skifte vores fokus og produktion hen på andre steder at finde energi. Det gælder også ift. produktion af mad og optimering af madvaner i de private hjem. Du kan se mere her ift. optimering af madvaner og madspild.

Således får vi 3 essentielle grunde til at blive bedre til at undgå spild og mindske energiforbruget

-       Spare penge: Dette bliver også mere og mere vigtigt, da priserne for energi kun går op

-       Co2-udledning: Vores planet har brug for vores hjælp. Den lider under vores energiforbrug

-       Risiko: Jo mere du bruger af energi, jo større risiko er der for dit firma el. dit hjem, nemlig at det bliver for dyrt at holde kørende

FlexTEG - Fremtidens frelser
Hvordan kan denne maskine, som er opfundet af en japansk team, så hjælpe os med at spare på energien?

Dens funktion er at omdanne varmespild til energi, som du så kan bruge igen. Det gør den igennem termoelektriske metoder ved at omdanne varme til elektricitet og omvendt. Den opsamler meget små mængder af energi, som ellers ville være gået til spild. Derfor er det en genial opfindelse, og en nødvendighed for fremtidens teknologi. Før var denne teknologi kun mulig i rummet, men med denne nye mekaniske maskine, er processen gjort mulig på Jorden. Det er grundet nogle nye chips, som de har inkorporeret i maskinen, FlexTEG.  

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.092