23948sdkhjf

Isolering af din nye bolig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Står du for at skulle have en ny bolig, så er det ikke uvæsentligt, at du tjekker, hvor godt isoleret boligen er.

Lever isoleringen helt op til de nyeste standarder, så er alt jo godt. Gør den ikke det, er der plads til forbedring. Den kommer du til at tage hånd om.

Tænk på miljøet
Er det sådan, at isoleringen i din nye bolig er nærmest ikke eksisterende, eller trænger den bare til at blive opdateret, så kan du lige så godt tænke hele projektet godt og grundigt igennem. Det er indlysende, at en isolering af din bolig efter de nyeste standarder vil have en gavnlig effekt på dit indeklima og på din økonomi.

Der ligger også et miljømæssigt aspekt i det med isoleringen. For når du sparer på energi til opvarmning, så reducerer det det generelle forbrug. Dermed er du med til at gøre noget godt for miljøet.

Brug miljøvenlige materialer
Når du skal til at isolere, så kan du jo lige så godt vælge en miljørigtig løsning. Det kunne være ved at isolere med papir eller skaller i stedet for at gøre det med ikke-naturlige materialer. På den måde får du slået to fluer med et smæk.

Gør det selv, eller hyr en håndværker
De færreste vil måske kaste sig ud i at isolere med papir eller skaller, men er du en habil handyman, så kan du nok godt have mod på den opgave.

Isolerer du med andre materialer, er det måske en mindre kompliceret opgave. Dog er det yderst vigtigt, at det bliver gjort korrekt. En ukorrekt isolering kan være noget rigtigt skidt – det kan faktisk forværre din boligs tilstand på sigt. Så det skal gøres lige efter bogen.

Er du mest tryg ved at lade en håndværker klare den opgave, så kan du for eksempel læse mere om, hvem der kan klare det for dig, og hvordan det kommer til at foregå.

I hvert fald er der mange gode argumenter for at få isoleret din bolig. Og det er helt klart nemmere at gøre det, inden du flytter ind i den.

Om du ejer eller lejer din bolig
Hvis du ejer din bolig, så er du selv herre over, hvad du gør med den. Så er der intet problem i at gå i gang med at isolere boligen selv eller at kontakte en håndværker, der kan gøre det for dig.

Er du lejer, kan det være en lidt mere kompliceret sag. Så er det langt fra sikkert, at du kan få lov til det på egen hånd. Det må du undersøge nærmere.

Er du lige nu på udkig efter en lejebolig, som du gerne så isoleret godt, så kunne du prøve at tjekke her. Finder du den rette bolig her, så kan du jo undersøge nærmere, hvor godt isoleret den er. Er det en nyere lejlighed, så kan det jo godt være, at standarden er i orden. I en ældre lejlighed kan det være vanskeligere at efterisolere, men noget kan man altid gøre.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.12