23948sdkhjf

Elbiler og hybridbiler i fremgang på verdensplan

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Salget af de elektriske biler er i fremgang, og i år forventes elbiler at nå 1 million biler på verdensplan, skriver Berlingske. Dette skyldes blandt andet, at flere hybrid-modeller er faldet i pris, og at flere får råd til bilerne.

På verdensplan ser vi en solid stigning i købet af elbiler. Her er det specielt Kina, som er i førertrøjen, hvilket ikke kun er godt for industrien – men bestemt også miljøet, som netop oplever et pres fra det stigende bilsalg på verdensplan, og specielt fra Kina.

Danmark halter efter – men en stigning forventes
De danske afgifter på biler, er på verdensplan kendte for at være helt urimelige høje. Også derfor har danskerne ikke været de første, til at skifte benzin ud med el, hvorfor vi i de seneste år har haltet efter, når det kommer til stigning i salget af elbiler.

Dette skyldes blandt andet, at der sker en omlægning af registreringsafgiften i Danmark, hvilket medfører, at det bliver billigere for os, at købe blandt andet hybridbiler.

Regeringen mener ligeledes at det går alt for langsomt med salget af de klimavenlige elbiler i Danmark. Her ønsker regeringen at foretage en ændring i reglerne om registreringsafgifter, så man helt kan fritages for afgiften, hvis man vælger at købe en elbil frem for en almindelig benzinbil.

Mange nye elbiler er lige om hjørnet
Selvom elbilerne stadig er en både nyere og beundringsværdig opfindelse, venter industrien og de mange potentielle købere på et gennembrud. Elbilerne kan endnu ikke køre langt mellem opladningerne, og så er mange elbiler så dyre, at de ikke er til at betale for den almindelige middelklassefamilie.

I de kommende år, kan vi i Danmark se frem til, at flere nye biler lander herhjemme, og at vi derfor får et langt større udvalg, når vi skal skifte benzinbilen ud med en langt mere miljøvenlig elbil.

Køb allerede nu en brugt elbil
Er du blandt de danskere, som ønsker at investere i en elbil, men som endnu ikke har råd til at smide over 400.000 kr. efter den miljøvenlige løsning? Allerede nu er det muligt, at købe elbilen brugt. Inden du køber din brugte elbil kan du tjekke den for blandt andet restgæld på Tjekbil.dk.  Derudover bør du være opmærksom på bilens værdi, inden du kaster dig ud i bilkøbet. Værdien af en brugt elbil afhænger i høj grad af dens batteri - har batteriet stadig fuld kapacitet, eller skal du købe et nyt batteri for at bilens stand er helt optimal? Stil derfor altid spørgsmål til bilens batteri og alder, så du kan forhandle dig frem til den helt rigtige pris, og dermed gøre et miljøvenligt kup.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.092