23948sdkhjf

Gør mobilen til en RFID-scanner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

- Produktnyhed

Turck, der er blandt Hans Følsgaard A/S’ innovative leverandører af automatikprodukter, har med deres PD20 UHF skabt et produkt, der gør mobilen til en praktisk RFID-scanner

Der er en tendens til, at vi slæber alt for meget elektronik med os rundt i hverdagen. Mindre kan ofte gøre det, og med en kompetent smartphone, så kan mange funktioner samles på ét sted. I en tidsalder, hvor BYOD-begrebet (bring your own device) er accepteret af mange virksomheder – og  hvor smartphonen ofte er betalt af virksomheden, så vil det være bekvemt at integrere flere af arbejdets funktioner i den private smartphone.

Det ligger til grund for udviklingen af et nyt, smart produkt fra Turck, der er blandt Hans Følsgaard A/S’ innovative leverandører af automatikprodukter. PD20 UHF er en adapter til en smartphone, og med den sluttet til bliver mobilen til en handy RFID-scanner. Man kan altså bekvemt bruge sin smartphone til at scanne lagerbeholdninger, stikprøver eller andre emner, der er forsynet med en RF identifikations-tag.

Funktionen er ganske enkel: Man downloader bare en gratis app fra Turcks website og tilslutter PD20 UHF via en 3,5mm jack for Android-baserede smartphones eller en lightning-adapter til iOS-produkter (Apple). Så er man klar til at scanne RFID-tags, aflæse eller ændre data – med en write-kommando – eller hvad man nu vil bruge systemet til.

Forbruget ligger typisk mellem 0,5 og 1,0 watt, og der findes ti forskellige typer i familien til varierende regioner og antenneplaceringer på telefonen. Software kan leveres til PD20 UHF på ethvert sprog, og aflæsning kan ske i de typiske populære dataformater. Rækkevidden for RFID-aflæsning er i øvrigt så høj som to meter, hvilket giver bekvem afstand til eksempelvis transportbånd eller lignende steder, hvor berøring kan være forbundet med risici.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Hans Følsgaard A/S
Automation v. Palle Nielsen
Tlf.: 43 20 86 00

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.116