23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salgskonsulent med Produktchef potentiale

Er du klar til rejsen fra salgskonsulent til produktchef med ansvaret for din egen produktportefølje? Har du lyst til daglig kontakt med vores kunder i Danmark og vores leverandører i udlandet?

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

• Betjening af kunder pr. telefon og e-mail

• Kundebesøg med produktspecialist

• Tilbudsgivning og opfølgning på disse

• Webshop drift og videreudvikling

• Deltage aktivt i markedsføring, såsom pressemeddelelser, produktnyheder, kampagner, seminarer mv.

• Ordremodtagelse

• Daglig kontakt med leverandører. Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og leverandører

Om dig:

Som den foretrukne kandidat har du en stor interesse inden for innovative elektroniske produkter. Du kan have branche erfaring eller være nyuddannet, så længe du bare har gåpåmod og kan arbejde selvstændigt. Du vil komme til at arbejde med salg af forskellig størrelse og vil få en kundebase at arbejde med. Det er derfor vigtigt, at du besidder et godt købmandskab, og at du drives af at få ordren i hus uden at miste fokus på detaljen. Det er naturligt for dig at have en udadvendt rolle med kommunikation på alle niveauer, og du trives med at have mange bolde i luften. Nogle af de ord der fylder i vores dagligdag, er Internet of Things, Robotics, Wireless Communication, power conversion, Aerospace and Defense, 400GB fiber optics. Du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk. Hvis du kan tale andre af de nordiske sprog vil det være et plus.

GOmeasure tilbyder:

Et meget selvstændigt og afvekslende job i en dynamisk virksomhed. Det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde hos GOmeasure. Trivsel og god kemi er en vigtig grundsten der er højt prioriteret. Vær med til at vokse med GOmeasure og på sigt blive produktchef med ansvar for eget produktområde, leverandører og kunder. Produktuddannelsesforløb forgår hos vores forskellige leverandører i udlandet eller hos GOmeasure. Fri telefon og løn efter kvalifikationer.

Om GOmeasure:

Vores vision er at tilbyde vores kunder test -og måleudstyr fra verdens førende producenter. For at være i stand til dette, har vi gennem mange år oparbejdet et meget tæt forhold til vores leverandører. Vi besøger dem ofte og deltager på kurser. Samtidig kommer de ofte til Danmark og sammen besøger vi vores kunder og hjælper dem i udviklingen af deres produkter eller ydelser. Vores leverandører deltager i møder og diskussioner i diverse standardorganisationer og Engineering grupper. På den måde kan de være med til at præge og definere fremtidens teknologier og måden hvorpå de bliver testet. Det er medvirkende til, at vi meget tidligt kan have test -og måleudstyr klar til vores kunder, som oftest også er med helt fremme på de seneste teknologier. Vores sammensætning af leverandører er et klart bevis på vores ambitioner. Individuelt er de i toppen af deres branche og sammen dækker de ethvert behov der måtte opstå. Denne alsidighed gør GOmeasure til et samlingssted, hvor du uanset opgave kan få den løst. Vil du høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Direktør Peter Herbst 313 314 85 og sende din ansøgning og CV til salg@GOmeasure.dkGOmeasure’s to direktører og ejere vil løbende afholde samtaler med kandidater.

GOmeasure.dk

 

GOmeasure ApS
Værkstedsgården 14, 1.
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38375962
P nummer: 1022141917

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047