23948sdkhjf

DENIOS Katalog 2019 er udkommet!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Hvis du endnu ikke har set vores katalog 2019, så hent det her og bliv inspireret af en lang række nyheder og innovative produkter.

DENIOS er markedsførende leverandør af certificeret produktløsninger til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Vi har blandt andet Europas største udvalg af spildbakker i stål, plast og rustfrit stål. I vores nye katalog og online finder du mere end 12.000 produkter, lige fra transportløsninger til farligt gods, gnistfrit værktøj til Ex-zoner og godkendte miljøcontainere.

DENIOS har mere end 30 års erfaring og er derfor det naturlige valg, når din virksomhed har brug for rådgivning og køb af de rette produkter til jeres behov. Med international knowhow er du sikret overholdelsen af alle europæiske lovkrav samt standarder.

I vores nye katalog får du 600 sider med produkter, gode råd og nyttige tips omkring lovlig opbevaring, arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. 

Ønsker du det nye store katalog, kan du hente det online på vores hjemmeside, eller du kan få det tilsendt med posten.

Hent DENIOS katalog 2019 her

Få meget mere information og se det store produktsortiment på vores hjemmeside www.denios.dk

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe, -vores konsulenter er klar ved telefonen med den bedste rådgivning, så du sikre dig den rigtige løsning. Ønsker du et besøg i din virksomhed, så står vi altid til rådighed.

Ring nu på telefon: 7624 4080 eller send en mail til info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.105