23948sdkhjf

ISO13849-1 understøttes med ventiler fra SMC

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Maskinsikkerhed er fokuspunkt for alle konstruktører, hvor ISO 13849-1 sætter standarden. SMC hjælper sine kunder med at opfylde denne standard med en portefølje af 3-ports magnetventiler.

Overholdelse af internationale maskinsikkerhedsstandarder er et must for producenter og konstruktører efter introduktionen af ​​ISO13849-1.

At arbejde i partnerskab med sine kunder og forstå deres udfordringer betyder, at SMC som verdensledende ekspert inden for automation konstant søger løsninger for at hjælpe med at nå de sikkerhedsniveauer, der er skitserede i ISO13849-1. Standarden fastlægger sikkerhedskrav og vejledning om principperne for design og integration af sikkerhedsrelaterede dele af kontrolsystemer, herunder design af software.

Som reaktion på ISO13849-1 leverer SMC en række sikkerhedskomponenter, herunder en serie af enkelt- og dobbeltvirkende ventiler til afluftning nemlig VP-X536, VP-X538 og VG-X87.

SMC har i sit udvalg af sikkerhedskomponenter yderligere to 3-ports magnetventiler - VP-X555 og VP-X585 serien - til sikkerhedskategori 3 og 4. Begge modeller har en integreret softstarter-funktion, der gradvist opbygger trykket på trykluftsystemet. Det giver en konsistens i ydeevne og fremragende sikkerhed. Der er tale om en dobbelt overvågningsventil, så hvis den ene ventil fejler, aflufter den anden, hvilket opretholder sikkerhedsfunktionen.

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC siger: "Vi anerkender, at maskinsikkerhed er en vigtig del af overvejelserne for alle konstruktører. Derfor søger vi hos SMC hele tiden efter innovative måder at hjælpe vores kunder med hensyn til at levere sikkerhedskomponenter, rådgivning om produktvalg og pålidelige data om vores produkter. Disse ventiler er de ypperste i en serie af ventiler, hvor sikkerhed er hele nøglen til konstruktionen”.

Øvrige funktioner i VP-X555 og X585 inkluderer valgbar hastighed og fast åbning, der gør det let at justere trykket. Derudover leveres de med IP65-kapsling, et udvalg af sikkerhedsaftastere og muligheden for at forbinde til modulære FRL-enheder. Dette giver fremragende fleksibilitet og alsidighed samt også mulighed for at anvende ventilerne på tværs af en bred vifte af applikationer.

For mere information om VP-X555 og X585 besøg www.smcdk.com her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.084