23948sdkhjf

Få hjælp til din bogføring med Billy Bogføringshjælp

| Medlemsnyhed | Indrykket af Billy.dk

Som iværksætter kan det føles uoverskueligt at skulle holde styr på et regnskab, mens bogføring kan opfattes som lidt af en jungle. Men fortvivl ej, der er nemlig masser af hjælp at hente med vores nye online guide Billy Bogføringshjælp.

Få styr på din bogføring og opnå fradrag

Hvis du har styr på din bogføring, kan du spare penge i din virksomhed, ved at få de momsfradrag, som du er berettiget til. Derfor er det vigtigt, at du holder styr på, hvilke udgifter du har betalt moms af ved købet. Udgifter som du har betalt moms af skal nemlig bogføres inklusiv moms, hvis du skal have fradraget tilbage ved næste momsindberetning.


Billy gør din bogføring overskuelig

Hvis du bruger et online regnskabsprogram som Billy, så er det utrolig nemt at bogføre sine udgifter selv. I Billy kan du let oprette dine regninger og registrere momsen.


Er du i tvivl om hvilken konto du skal bogføre på eller hvilken momssats du skal betale for dine udgifter, så kan du altid hente hjælp i vores bogføringsguide Billy Bogføringshjælp. Billy Bogføringshjælp er en udførlig guide, som hjælper dig med at finde den rigtige momssats og konto i regnskabet. Du søger blot efter det, du gerne vil bogføre fx kaffe, og så får du en udførlig oversigt over momssats for kaffe og hvilken konto du skal bogføre kaffe på.


Du behøver altså ikke være uddannet revisor for at lave din egen bogføring i Billy. Det er let og enkelt.


Husk at indberette moms til SKAT

Når du har tjekket at alt bogføring er korrekt foretaget og at regnskabet stemmer, så er det tid til at indberette moms til SKAT. Vær opmærksom på, at få indberettet din moms rettidigt til SKAT, det vil sige senest før kl. 16, på bankdagen inden indberetningsfristen, ellers kan du blive pålagt en bøde for forsinket indberetning.


Billy Bogføringshjælp er tilgængeligt for alle på Billys hjemmeside, så du altid har guiden lige ved hånden, når du skal bogføre.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Billy.dk

Bredgade 33 C
1123 København K
Danmark
Billy.dk

Send til en kollega

0.095