23948sdkhjf

Køb papkasser online nemt og hurtigt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Køb din emballage lige præcis når det passer dig og vær ikke begrænset af åbningstider. I Dania Emballages webshop finder du bl.a. et stort udvalg af papkasser til en billig pris.

Papkasser anvendes til et utal af forskellige forsendelser
Det der er fordelen ved papkassen er, at den holder sammen på varerne og beskytter dem under transport, opbevaring og forsendelse. Papkasser leveres både med og uden tryk, i flere forskellige tykkelser, kvaliteter, former, farver mv.

Få et godt overblik over papkasserne
Vil du købe ind i rigtig store mængder, skal du se mere på i vores papkasse kategori her https://albeemballage.dk/papkasser-206/
Vil du i stedet for købe i lidt mindre mænger, er det i Dania Emballages webshop får du et godt overblik over både de forskellige typer af papkasser samt størrelserne. Desuden er alle papkasserne opdelt således at hvis du f.eks. sender dine varer med Post Danmark og skal være særlig opmærksom på kassens størrelse så kan du hurtigt finde en kasse i den korrekte vægt kategori.

Vi gør det nemt at købe emballage
For mange - især mindre virksomheder kan det at købe emballage være en jungle. Først og fremmest gælder det om at finde den mest optimale type af emballage og derefter finde den bedste kvalitet og pris. Vi har gjort det nemt og i samarbejde med Dania Emballage lavet en webshop hvor kunderne kun har mulighed for at købe de bedste emballager og samtidig til yderst konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til enten at kontakte ALBE Emballage eller Dania emballage. Vi står altid til rådighed og tager gerne en uforpligtende snak om hvilken type papkasse eller andet emballage der egner sig lige præcis til den enkeltes behov.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.125