23948sdkhjf

Køb fragtetiketter online

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Bestiller du inden kl. 13.00 leveres dine fragtetiketter og andet emballage, den efterfølgende hverdag. Køb dine hurtigt, nemt og billigt online.

Køb fragtetiketter i mange forskellige størrelser, både på rulle samt falsede. Køb dem online og spar både tid og penge. Se det store udvalg her https://albeemballage.dk/fragtetiketter-thermoetiketter-323/.

Du kan købe fragtetiketter billigt online, blandt en kæmpe udvalg. Hos Dania Emballage finder du et bredt udvalg af fragtetiketter også kaldet Thermoetiketter. Shoppen tilbyder kunderne at købe de mest almindelige etiketter til forsendelse med f.eks. GLS, Danske Fragtmænd, Post Nord mv. Desuden er der også et bredt udvalg af forsendelsesetiketter. Ønsker du etiketter i en speciel størrelse eller med tryk på, er du velkommen til at kontakte ALBE Emballage for en god pris på dem, ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Dania og ALBE Emballage
For ALBE Emballage A/S er det vigtigt at rådgive og vejlede sine kunder på bedst mulig vis, så de får den rette emballage i en god kvalitet og en konkurrencedygtig pris. Men det er også vigtigt altid at bestræbe sig på at gøre det så nemt som muligt for kunderne at købe de varer der er behov for. Den større og større efterspørgsel på at kunne købe sin emballage online har lagt grundlag for det tætte samrbejde mellem Dania Emballage og ALBE emballage.

Vil du vide mere?
Ens for både Dania Emballage og ALBE Emballage er at kunderne altid er velkomne til at ringe og tage en uforpligtende snak med en konsulent eller emballage rådgiver.

Se mere på www.albeemballage.dk eller www.daniaemballage.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.125