23948sdkhjf

Energiforbrug reduceres markant med softstarter fra SMC

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Den seneste påluftningsventil fra SMC, AV-A, er en innovativ softstarter, der bruger op til 80% mindre energi end de øvrige påluftningsventiler fra SMC. Man vil også opleve væsentligt forbedrede flowhastigheder.

SMC, verdensledende ekspert inden for automation, har opdateret sin påluftningsventil, der nu forbruger så lidt som 0,35W og derfor er egnet til kontinuerlig energiforsyning.

Softstarter giver sikkerhed i processen
Udover sikkerhed for at kunne styre processen kan ventilen også fremvise en innovativ indvendig konstruktion, der øger flowkapaciteten med op til 2,2 gange.

Salg- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC siger: "Den nyeste påluftningsventil er den tilføjelse til SMC’s porteføjle af pilotstyrede 3-ports magnetventiler, der giver vores kunder en virkelig omkostningseffektiv løsning takket være den højere flowhastighed. Med AV-A tilbyder vi tilmed en mindre ventil, der har kapacitet som en større”.

AV-A softstarteren har en modulær tilslutning til SMC’s luftbehandlingsenheder, samt en indbygget lyddæmper og begge leveres i farven urban white. En IP65-kapsling garanterer egnethed i våde og støvede miljøer, og præcis kontrol er garanteret takket være større linearitet mellem nålrotationerne og luftstrømmen.

For mere information om AV-A softstarterne besøg www.smcdk.com her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.184