23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os i BILBAO til april!

Spica Technology deltager i en af Europas førende vindenergimesser WindEurope Conference & Exhibition i Bilbao. Besøg vores stand og få en uforpligtende snak om dine vindmølleudfordringer.

Som det 5. største vindmøllemarked i verden med mere end 12 GW vindkapacitet installeret før 2010, er vindmølleoptimering af drift og vedligeholdelse et område af stor interesse. Fordelene og ulemperne ved enten demontering eller livsforlængelse af ​​aldrende møller er mange.

3 primære retrofitløsninger indenfor drift og vedligehold

Spica Technology vil fremvise sine 3 primære retrofitløsninger indenfor drift og vedligehold af eksisterende og aldrende vindmøller:

  1. Spica Retrofit Controller med Spica Control System, som  forlænger levetiden af din aldrende vindmølle. En godkendt plug-and-play-styringsløsning, der giver dig mere værdifulde data og en garanteret ydeevne.

  2. Spica Smart Park, som optimerer vedligeholdelse, reducerer nedbrud og øger din vindmølles ydeevne.. Et online SCADA-baseret overvågningssystem af dine vindmøller.

  3. Og vores nyeste retrofit-løsning, der tillader ældre vindmøller at få eftermonteret de eftertragtede højkvalitetsikret ultrasonic vindsensorer fra FT Technologies uden at skulle ændre softwaren på din vindmølle. En løsning, der er udsprunget af vores partnerskab med FT som FT Integration Partner.

Besøg vores stand 1-D52 i hal 1

Spica Technology udstiller på messen sammen med en række af andre danske virksomheder samlet under Pavilion of Denmark, som er arrangeret af DWEA. På messen kan du møde vores CEO Benny Thomsen og vores Director of Iberia Martin Gamst, som repræsenterer vores spanske afdeling Spica Controls i Spanien.

Messen afholdes den 2.-4. april i Bilbao Exhibition Centre:

BEC - Bilbao Exhibition Centre
Azkue Kalea 1 (nordindgangen)
48902 Barakaldo
Bizkaia, Spanien

Læs mere om Spica Technologys deltagelse på WindEurope Conference & Exhibition 2019 på vores hjemmeside.

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Send til en kollega

0.031