23948sdkhjf

Nilfisk indgår ny 3-årig rammeordre med Cre8tek

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cre8tek Denmark ApS

Cre8tek stadfæster sin position som EMS af box-build produkter med underskriften på en ny 3-årig rammeaftale med Nilfisk.

Hos Cre8tek er vi stolte af at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en ny 3-årig rammeordre med Nilfisk. Den nye rammeordre er en udvidelse af den allerede igangværende rammeordre med Cre8tek som EMS producent af Nilfisk's Hurtigoplader LI 500W.

"Vi er beæret over den tillid, som Nilfisk viser os med den nye rammeordre på produktion af opladere. Fra at have været mekanikudviklingskonsulent for Nilfisk i flere år, var det et vigtigt skridt for os at blive produktionspartner for Nilfisk tilbage i 2017. Denne nye 3-årige rammeordre er af mindst ligeså høj vigtighed for os, da den bekræfter kontinuiteten i ​​vores gode partnerskab med Nilfisk. Cre8tek har investeret massivt i sit produktions-setup med Nilfisk, og det er meget tilfredsstillende at se, at vores teams store indsats betaler sig." siger Poul Dørup Olesen, CEO Cre8tek Denmark

Nilfisks lynoplader, ”Hurtigoplader LI 500w,” er udviklet og produceret af Cre8tek som totalleverandør fra idé til produktion og levering.

Cre8tek er hovedansvarlig fra idé til endelig produktion og levering af færdige lynopladere til Nilfisk’s professionelle rengøringsapparater. Skitse og idéoplæg er udarbejdet af industriel designer, Jens Jørgen Fuglsang, mens elektronikudvikling og termisk designkoncept er udarbejdet i samarbejde med en dansk elektronikudviklingskonsulent, som også har forestået koordinationen ifm. internationale myndighedsgodkendelser med det akkrediterede test og godkendelsesinstitut CSA. Resultatet er en højkvalitets lynoplader til opladning af batterier i Nilfisks professionelle rengøringsapparater.

Cre8tek leverer box-build produktion til hele verden, som one-stop-shop EMS producent med base i Kina. Vi har egne produktionsfaciliteter fordelt på 7000 m² med egen mekanik udviklingsafdeling, montagelinjer, testfaciliteter, aluminium trykstøbning, værktøjsmageri og plast sprøjtestøbning.

https://www.cre8tek.com/da/elektronik/cases/nilfisk-lynoplader


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cre8tek Denmark ApS

Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
Cre8tek Denmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047