23948sdkhjf

HFs kunde Melsted Fiber har vokseværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

HF er eksperter i fiber og hjælper både store og små

Af Jacob Arent

 HF er leverandør til en lang række af Danmarks største energiselskaber og har et utal af kunder i industrien og elbranchen. I rækken af kunder har HF Telecom nu også Melsted Fiber.

Melsted Fiber er en lille virksomhed, der til daglig udfører fiberarbejde for en række danske virksomheder. Kundebasen vokser stødt og firmaet har også vokseværk i forhold til medarbejdere.

Firmaet er ejet af Patrick Melsted og har 2 års tid på bagen, men med 10 års erfaring i fiberbranchen har Patrick stor viden og ekspertise og kan på den måde vejlede og hjælpe sine kunder.

 ”Når et nyt firma skal op i omdrejninger skal der laves mange investeringer – alt fra kontorfaciliteter, visitkort, biler og værktøj”, siger Patrick Melsted og fortsætter: ”Jeg tog fat i HF, som jeg kendte fra tidligere, med henblik på at handle testudstyr fra EXFO og andet grej til installation og test af fiberinstallationer”.

Dialogen omkring Melsted Fibers behov var god fra start og løsningen blev i første omgang en EXFO MAX-OTDR med tilbehør, som virkelig sørgede for at Patrick kunne klare alle slags fejlfindingsopgaver.

”Jacob og Jens var gode til at vejlede mig til den helt rigtige løsning fra EXFO. EXFO kender jeg fra tidligere og jeg kunne nok aldrig finde på at anvende andre instrumenter til fibertest, det fungere bare og er brugervenligt på samme tid”, siger Patrick.

”Patrick er et eksempel på en ung mand, som virkelig vil frem i verden og bl.a. ikke går på kompromis mht. udstyr - det er super fedt og det er vi altid interesserede i at hjælpe med”, siger Jacob og tilføjer: ”Selvom man er et forholdsvis lille firma skal man have mulighed for det bedste udstyr, til de rette applikationer og til den rette pris og det hjalp vi Patrick med, han har også lige investeret i et nyt dæmpningssæt fra EXFO, som er det rette grej for ham til nogle nye spændende projekter”.

Der er tale om MAX-945 OLTS Certificeringstester, som lynhurtigt tester i henhold til standarder mm. 

Når man som Melsted Fiber handler med HF, er træning og fremtidig support altid inklusiv! Servicecenter har HF i Københavnsområdet.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.171