23948sdkhjf

Horsens-firma skal bygge kampsportscenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

BASE Erhverv as, Horsens er udpeget som vinder af en indbudt licitation om byggeri af nyt kampsportscenter ved Forum Horsens. Projektet er det andet, som entreprenørfirmaet skal bygge for bygherren, Den Selvejende Institution Parkhallen, Horsens.

Det nye ”Kampsportscenter Forum” bliver på næsten 3.900 m2, hvoraf ca. 900 m2 bliver kælder. Valget af BASE Erhverv som totalentreprenør begrundes bl.a. i Bedømmelsesrapporten fra dommerkomitéen sådan:

”Projektet fremstår med et meget enkelt og stringent koncept, som er gennemgående både ud- og indvendigt. Et skarptskåret betonhus med rå facader og vægge – mod varme nuancer af orange på gulve og udvalgte vægge. Projektmaterialet illustrer fint, hvordan det fremtidige kampsportscenter spiller sammen med det eksisterende Forum og den fremtidige svømmehal. Facaderne er meget skarpskårende med en tydelig rytmik imellem betonelementer og lodrette vinduespartier. Visualiseringerne og facadetegningerne viser et hus, med glatte, lyse betonflader med spil.

Bearbejdningen af husets indre fremstår ret gennemført og stærkt. En kombination mellem rå betonvægge, udvalgte malede vægge samt gulve i orange linoleum og sportsgulve i træ. Projektet fremstår sammenhængende, og med en klar og gennemgående idé og vision for udformning af både husets ydre og indre.”

Vinderteamet ”Team BASE Erhverv” består udover BASE Erhverv også af SKALA Arkitekter A/S og af Rønslev ApS rådgivende ingeniører, Horsens.

Direktør i BASE Erhverv as, Klaus Rønslev siger: -Vi forventer fysisk opstart af entreprisen med udgravning til kælderen inden sommerferien, og hele projektet afleveres til bygherren senest den 1. september næste år. Vi skal bygge næsten 900 m2 kælder og 3.000 m2 kampsportscenter, hvor vi bygger forskellige haller til de forskellige kampsportsgrene, så de ikke kommer til at træne og kæmpe i det samme rum. Hver kampsports-klub får således sin egen hal – sit eget lokale, så de populært sagt ikke kommer til at ”træde hinanden over tæerne”, hverken under træning eller i kamp.

-Vi bygger også fælles omklædningsfaciliteter med sauna, som senere, når den fremtidige, nye svømmehal ved siden af kampsportscentret tages i brug, også skal benyttes af brugerne af svømmehallen, der i øvrigt ikke er en del af vores entreprise. Nu glæder vi os til igen at skulle bygge for folkene bag Forum Horsens og kommunen i forbindelse med det ”idræts-mekka”, der bliver styrket med det nye kampsportscenter. Vi havde et super godt samarbejde i forbindelse med byggeriet af Insero Atrium, og glæder os over, at det nu fortsætter med de samme personer på begge sider af bordet – så organisationen kender jo hinanden, og det er helt klart en styrkelse i forhold til et godt samarbejde, siger direktør Klaus Rønslev, BASE Erhverv as, Horsens.

I øjeblikket, og altså før det fysiske arbejde med udgravning til den 900 m2 store kælder går i gang, bliver der arbejdet på at finde frem til et visuelt ”facade-udtryk” – der arbejdes således med visuel bearbejdning af de rå beton-facadeelementer.

 baseerhverv.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Send til en kollega

0.108