23948sdkhjf

MultiAir leverer støvsugeranlæg til Sallling Groups nye bageri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multiair Industriventilation

MultiAir er underleverandør for Lyngby Entreprise A/S, der står for Salling groups nye bageri og Lyngby Enterprise ønskede et effektiv, alsidigt og sikkert støvsugeranlæg.

Valget faldt på MultiAir som leverandør, da de kunne leverer en løsning, der sikre effektiv rengøring med mange mulige sugestationer og et optimalt arbejdsmiljø, uden at der gåes på kompromis med sikkerheden.

Et bageri i den skala som Salling Group bygger, betyder at produktionen ofte vil være meget støvende, og der er derfor behov for en effektiv rengøring for at give det bedste arbejdsmiljø for medarbejderne og for at skåne produktionen bedst muligt.

MultiAir har leveret og installeret et kraftigt støvsugeranlæg (billedet øverst viser den kraftige sugestation) der sikrer, at der kan være 4 samtidige brugere uden tab af sugeevne. Samlet set,  er der monteret 55 sugeudtag (nederste billede viser et eksempel), der giver stor fleksibilitet i rengøringsprocessen. Alle sugeudtag er med on/off kontakter sådan at anlægget starter og stopper efter den aktuelle brug af anlægget

Med stor fokus på sikkerheden sikrer løsningen at det overskydende mel bliver sendt ud igennem en ATEX-godkendt rotorsluse ned i en container og anlæggets 700 meter rørtræk er jordet hele vejen rundt i fabrikken. Derudover er der monteret en ATEX godkendt kontraklap, der forhindrer eventuelle gnister/eksplosioner i filteret i at brede sig ind i produktionen.

Anlægget er frekvensreguleret, og det betyder at effekten/sugeevnen reguleres i forhold til hvor mange aktuelle brugere der er. Dermed bruges der ikke unødvendig energi og energiforbruget bliver dermed minimeret.

Hvis du gerne vil høre mere om støvsugeranlæg til industrien eller om andre udsugningsløsninger så kontakt MultiAir i dag. Vores eksperter står klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller send os en mail


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multiair Industriventilation

Industrivænget 3, Lind
7400 Herning
Danmark
Multiair Industriventilation

Send til en kollega

0.116