23948sdkhjf

RS Components kan nu tilbyde Renesas Synergy™ S5D3-mikrokontrollere og udviklingskort til IoT-applik

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Omkostningsoptimeret MCU og udviklingssæt med allround-funktioner, der gør det nemt at designe laveffekts IoT-enheder

April 2019 – RS Components (RS) kan nu tilbyde de nyligt lancerede Renesas Synergy™ S5D3-mikrokontrollere (MCU) og -udviklingskort. TB-S5D3 Target Board Kit letter arbejdet med at evaluere og udvikle prototyper og IoT- enheder. Samlet set en reduktion af omkostningerne for det færdige produkt.

R7FS5D37A3A01CFP Synergy MCU leveres i et 100-benet LQFP-hus og kan skaleres op gennem MCU-grupperne S5D5, S5D9 og S7G2, hvis der senere kræves yderligere funktioner, hukommelse eller højere ydeevne. Sammen med det tilhørende TB-S5D3 Target Board Kit er R7FS5D37A3A01CFP velegnet til mange applikationer, herunder industriel automatisering, bygnings- og kontorautomation samt intelligent måling.

Det adresserer omkostningsfølsomme applikationer, som ikke kræver on-chip grafikacceleration eller Ethernet-tilslutning, men som kræver en højtydende MCU. Det har en 120 MHz Arm® Cortex®-M4F-processorkerne og avanceret sikkerhed sammen med 512 KB flash-hukommelse og 256 KB SRAM. S5D3 MCU-gruppen er baseret på en yderst effektiv 40 nm procesteknologi og er fuldt understøttet af Synergy Software Package (SSP), hvilket muliggør en problemfri overgang mellem de forskellige Synergy MCU'er.

Funktionerne på TB-S5D3 Target Board Kits er meget sammenlignelige med det eksisterende TB-S5D5 Taget Board Kit, herunder en formfaktor, der er identisk med andre kort i S5-serien. Kortet har pin header, der giver adgang til alle MCU'ens signaler, nem debugging via integreret Segger® J-Link-debugger samt et udvalg af tilslutningsmuligheder, herunder USB- og Pmod™-konnektorer. Disse gør det let at tilslutte forskellige basiskort og HMI-funktionalitet. Herunder lysdioder og trykknapper med blandt andet en kapacitiv berøringsfølsom enhed.

Renesas Synergy er et varemærke tilhørende Renesas Electronics Corporation.

 -Slut-

Om RS Components

RS Components, Allied Electronics & Automation, IESA og Monition er de førende handelsmærker hos Electrocomponents plc, en global multikanalsleverandør af industrielle og elektroniske produkter og løsninger. Vi tilbyder mere end 500.000 industrielle og elektroniske produkter, der kommer fra mere end 2.500 førende leverandører, og vi tilbyder et bredt udvalg af værdiskabende tjenester til over en million kunder. Vi har aktiviteter i 32 lande og afsender mere end 50.000 pakker om dagen.

Electrocomponents er noteret på London Stock Exchange og havde i det seneste regnskabsår, der sluttede d. 31. marts 2018, en omsætning på £ 1,71 milliard.

Gå til https://uk.rs-online.com/web/ for at få mere at vide.

Redaktionel kontaktperson:

Aakriti Kaushik

PR Manager – Nordeuropa

RS Components

aakriti.kaushik@rs-components.com

+44 (0) 7795 400651

PR-bureaukontakt:

Janice Fenton

Account Director

Publitek Technology PR

janice.fenton@publitek.com

+44 (0) 1225 470000

Yderligere oplysninger findes via disse links:

Twitter: @RSComponents; @designsparkRS

Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

 

 

RS Components

https://dk.rs-online.com/web/

DesignSpark

www.dk.rs-online.com/designspark

Electrocomponents plc

www.electrocomponents.com

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.095