23948sdkhjf

RS Components kan nu tilbyde Bluetooth® Low Energy IoT udviklingssæt fra ON Semiconductor

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Udviklingsplatformen har modulær registrering og styringsmuligheder samt brugsklare kodeeksempler

April 2019 – RS Components (RS) kan nu tilbyde Bluetooth Low Energy IoT-udviklingssættet (B-IDK) fra ON Semiconductor. Den modulopbyggede platform, der er baseret på branchens mest strømsvage System-on-Chip (SoC) til Bluetooth Low Energy. Den er velegnet til udvikling af IoT-applikationer med øget batterilevetid, herunder intelligente apparater, sporingsenheder til udstyr, kropsbåren teknologi og smart belysning.

ON Semiconductor RSL10 SoC er en Bluetooth 5-certificeret radio, der er optimeret til Bluetooth-applikationer med lavt energiforbrug. Med Arm® Cortex-M3®-kerne, DSP med lav effekt og en 2,4 GHz transceiver er spidsstrømforbruget 7 mW og dens "deep sleep"-forbrug ved inaktivitet er blot 62,5 nW. RSL 10, der er udviklet til brug med 1,2 og 1,5 V batterier. Den kan bruges med en forsyningsspænding på mellem 1,1 og 3,3 V uden brug af DC/DC-konverter.

B-IDK er en modulopbygget node-to-cloud IoT-platform til udvikling af Bluetooth-applikationer med lavt energiforbrug. Den indeholder et RSL10-basiskort (BDK-GEVK) og understøttes af en række modulære hardwareindstillinger for sensorer og aktuatorer. Det intuitive og brugervenlige IDE (Integrated Development Environment) og software med eksempler giver mulighed for hurtig udvikling af mange IoT-brugseksempler. BDK-GEVK leveres med en konfigurerbar mobilapp, der styrer sensorer og aktuatorer. Appen understøtter også cloud-tilslutningsmuligheder, der muliggør MQTT-udgivelse af og abonnement på sensor-/aktuatordata via AWS™, Azure™, IBM Cloud™ eller tilpassede cloud-tjenester.

Sensorudstyr til brug med BDK-GEVK omfatter omgivende lys, inerti og miljø (ALS/IMU/ENV), nærhed og bevægelse samt berøring/niveau. Styrefunktioner med højere effekt fås i form af udvidelseskort, der skal sættes i basiskortet via ON Semiconductors BDK-DCDC-GEVB DC-strømadapter. De omfatter effektforkobling med dobbelt LED-driver, en stepmotorstyring og en styring til børsteløs DC-motor.

B-IDK-software omfatter den leverandøruafhængige CMSIS-udviklingspakke (Cortex Microcontroller Software Interface Standard) til Arm Cortex-M-processorserien. Pakken indeholder detaljeret dokumentation og brugsklare kodeeksempler.

-Slut-

Om RS Components

RS Components, Allied Electronics & Automation, IESA og Monition er de førende handelsmærker hos Electrocomponents plc, en global multikanalsleverandør af industrielle og elektroniske produkter og løsninger. Vi tilbyder mere end 500.000 industrielle og elektroniske produkter, der kommer fra mere end 2.500 førende leverandører, og vi tilbyder et bredt udvalg af værdiskabende tjenester til over en million kunder. Vi har aktiviteter i 32 lande og afsender mere end 50.000 pakker om dagen.

Electrocomponents er noteret på London Stock Exchange og havde i det seneste regnskabsår, der sluttede d. 31. marts 2018, en omsætning på £ 1,71 milliard.

Gå til https://uk.rs-online.com/web/ for at få mere at vide.

Redaktionel kontaktperson:

Aakriti Kaushik

PR Manager – Nordeuropa

RS Components

aakriti.kaushik@rs-components.com

+44 (0) 7795 400651

PR-bureaukontakt:

Janice Fenton

Account Director

Publitek Technology PR

janice.fenton@publitek.com

+44 (0) 1225 470000

Yderligere oplysninger findes via disse links:

Twitter: @RSComponents; @designsparkRS

Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

RS Components

https://dk.rs-online.com/web/

DesignSpark

www.dk.rs-online.com/designspark

Electrocomponents plc

www.electrocomponents.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.094