23948sdkhjf

Nu kan alle Siemens servomotorer monteres på Simogear

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Den nye KS-adapter er designet til V90- og S210-serien, så vi kan levere Simogear med adapter til alle vores servomotorer.

KS er lavet i et kompakt design og er slørfrit. På sigt skal KS også laves til 1FK7, 1FT7 og 1PH8. Ligesom med de mindre gear, er de små adaptere lavet i aluminium, så der er ikke nødvendigvis behov for maling.  

Simogear til mange formål

Hvis du fremstiller en maskine med simple og avancerede conveyorere og funktioner mellem hinanden, så kan du bruge Simogear til det hele, da Simogear fås som motorgear sammenbygget med asynkronmotorer, reluktansmotorer, 1FK7-servomotorer eller med forskellige adapterer for simple IEC-motorer, avancerede servo- og hovedmotorer. Og nu også med KS-adapteren for V90- og S210-servomotorer.

Hvornår bruges Simogear med V90/S210-servomotor?

Der kan være mange grunde til at vælge en servomotor, og valget af geartype afhænger også af mange parametre. Du skal vælge Simogear med servomotor:

hvis du har behov for moment ved et stort spænd i hastighed, da den har fuldt moment helt nede fra 0 RPM og kan overbelastes ganske meget i en tid
hvis du har behov for en kompakt løsning, da en servomotor er mindre og lettere end en tilsvarende asynkronmotor
hvis du står overfor at skulle lave positionering og synkronisering af transportbånd (på grund af dynamik, indbygget bremse og encoder og uden behov for fremmed ventilation)

Få mere information på:

www.siemens.com/simogear

www.siemens.com/servo-geared-motors

www.siemens.com/dt-configurator

 For yderligere information, kontakt Technology Specialist Jørn Lykke Sørensen Tlf.: 51727177

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063