23948sdkhjf

NYT! JALAS ESD-sko og sandaler forhandles af ZENITECH

| Medlemsnyhed | Indrykket af ZENITECH ApS

God ESD-sikring starter med gulv og fodtøj. ESD-sko eller sandaler er absolut den mest effektive metode til sikker personafladning. Derfor er det vigtigt at medarbejdere, der færdes i EPA bærer gode og effektive ESD-sko eller sandaler.

Lige så vigtigt er det naturligvis for den enkelte medarbejder, at fodtøjet er behageligt, så man kommer gennem hele dagen uden ømme eller svedige fødder.

Hos ZENITECH tilbyder vi nu et bredt udvalg af JALAS ESD-fodtøj.

JALAS er er en finsk producent af arbejdsfodtøj gennem mere end 100 år og er kendt for det høje niveau af kvalitet, komfort og sikkerhedsfunktioner, som har været deres kendetegn lige siden 1916. Historien om JALAS® startede i byen Jokipii, Finland, som stadig er stolt hjemby for design, udvikling og produktion.

100 års erfaring betyder ikke kun, at man beskytter mod faldende genstande, skarpe kanter eller farlige temperaturer for enhver pris. Sikkerhedssko skal også være komfortable, have en lav vægt og forbedre din krops holdning. Det gør, at du beholder dem på hele dagen, og at skoene hjælper med at forhindre, at andre dele af kroppen bliver skadet på langt sigt. Af samme årsag matcher den støddæmpende funktion i ydersålen på JALAS® sikkerhedssko dæmpningen i professionelle løbesko.

Kontakt ZENITECH for yderligere information og brochure, eller se et udvalg af produkterne på vores hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ZENITECH ApS

Kokholm 3B
6000 Kolding
Danmark
ZENITECH ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141