23948sdkhjf

Du kan nu spare 40% på Pro One blæsepistolen

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Med Pro One opnås en stille og effektiv blæsning med trykluft

Men hvorfor er Silvents blæseteknologi bedre end mange andre?
Silvents teknologi reducerer turbulens og skaber en mere ensartet, jævn og lige luftstrøm, når man blæser med trykluft. Dette kaldes en laminar luftstrøm.

Korrekt brug af Silvents dyser
·       sænker lydniveauet med 69%
·       minimerer risikoen for arbejdsulykker
·       og sparer 53% af energiforbruget

Sænkning af lyden
Pro One’s reducerede turbulens gør det muligt at sænke lydniveauet, når der blæses med trykluft. De specielt konstruerede luftdyser bidrager også til et lavere lydniveau, da det adskiller luften gennem flere unikt designede huller og slidser. Hvis luften blæser gennem mindre huller i stedet for et stort hul, vil dele af lydfrekvensen stige til niveauer, som det menneskelige øre ikke kan høre eller blive skadet af.

Minimer risikoen for arbejdsulykker
Pro One’s specielle design hjælper også med at forhindre, at dysen ved et uheld bliver fuldstændig blokeret af operatøren. Hvis dette skulle ske, kan operatøren blive alvorligt skadet. Hvis en dyse bliver blokeret, er der risiko for at trykket bliver for højt, hvilket kan tvinge trykluften ind i operatørens blodbane. Dette kan føre til livstruende skader, som for eksempel hjerneblødning. Silvents teknologi minimerer risikoen for disse skader og opfylder kravene fra myndighederne.

Sparer energi
Da Pro One bruger mindre energi til at skabe turbulens, kan der bruges mere energi til trykluftblæsningen, der skaber en mere effektiv blæsekraft. Silvents teknologi skaber også en øget udstødning, hvilket betyder at trykluften trækkes ind og bruger den omgivende luft. Som følge heraf får du den samme effekt med mindre energi.

Pro One kampagnen
Ved at bruge  Pro One nedbringes omkostningerne til trykluft med op til 53% og støjniveauet med 69%, når der blæses med trykluft. Og indtil 20. juni tilbyder vi 40% (360 kr.) rabat på den støjsvage og effektive blæsepistol.

Læs mere om alle fordelene og bestil Pro One til kampagnepris her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Silvent Pro OneSilvent Pro One

Send til en kollega

0.11