23948sdkhjf

Bygg Reis deg 2019 Eksportnetvær - tilknyttet Den Danske Fællesstand-Eksperthjælp til forberedels

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Underleverandører

For mindre virksomheder med lidt eller ingen eksporterfaring er det nu også muligt at tilmelde sig et eksportnetværk tilknytte Den danske fællestand på Bygg Reis Deg 2019 - Netværket bliver en del af fællesstande Kontakt Knud Hareskov , CFU

                                   Bliv en del af eksportnetværket boost din eksport, få hjælp til forberedelserne:

                                   Kontakt: Knud Hareskov CFU Mob 2025 3277 eller mail til knud.hareskov@cfu

 Kom med til speciale pris på  Bygg Reis Deg 2019  16 - 19 oktober - Lillestrøm Norge

En del af DEN DANSK FÆLLESSTAND på Norges vigtigste Bygg- og anlægsmesse

- i samarbejde med

CFU og Danmarks Ambassade i Oslo

I samarbejde med Den danske ambassade i Oslo og Eksportrådet planlægger CFU en Eksportnetværksgruppe bestående af Bygge- og anlægsentreprenører hovedsageligt med begrænset eksport- og messeerfaring.

Formålet med gruppen er, at give virksomheder, der ikke umiddelbart har ressourcerne til udvidelse af deres eksport indsats gennem messedeltagelse, muligheder for at deltage på Norges mest betydende Bygge og anlægsmesse – Bygg Reis Deg  2019 i tilknytning til Den danske fællesstand. Der vil være indrettet et område på 30 m2 med plads til max  6 virksomheder

Gennem vejledning og konkret individuel assistance sigtes projektet mod, at tilføre virksomhederne ekstra kompetencer og ressource, som sikre optimal messeudbytter og professional deltagelse, både på aktuel og fremtidige messe.

Program

  • Messeforberedelse
  • Standens udsmykning, samspil, regler, virksomhedsprofil, messematerialer, præsentation, markedsføring, fællesstandens program, kataloger, login og brug af messens hjemmeside, fremtoning, håndtering af henvendelser og leads. Transport og ophold. under messen.
  • Brug af netværk, udstillingsområdets muligheder og funktioner, hvor er hvad, matchmaking, strategisk leads generering, informationsindsamling, konkurrentanalyse. 
    Messeopfølgning
  • Evaluering af messedeltagelse, udbytte, leads. Praktisk erfaring for det videre arbejde.  Drøftelse af det videre samarbejde.

Messedeltagelse vil være tilknyttet til - og på særlig indrettet område i - Den Danske fællesstand på Bygg Reis DEg 2019. Alt efter behov og økonomi kan du vælge mellem egen stand på 9 m2 pris kr. 32500 eller du kan dele en stand med en anden netværksdeltager pris kr. 18000

Navneskilt over standen, belysning og gulvtæppe indgår. Der vil være adgang til fælles Café område på standen.

Kontakt: Knud Hareskov CFU Mob 2025 3277 eller mail til knud.hareskov@cfu

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Center for Underleverandører

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111