23948sdkhjf

RS Components introducerer et nyt sortiment af RS PRO-kabler og -moduler af høj kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Dette nye omfattende sortiment er rettet mod it- og vedligeholdelsesteknikere og omfatter HDMI-, USB- og AV-kabler

London, 7. Maj 2019 - RS Components (RS), handelsmærke for Electrocomponents plc (LSE: ECM), en global multikanalsleverandør af industrielle og elektroniske produkter og løsninger, har under sit eget mærke RS PRO lanceret et bredt udvalg af lyd-/videokabler (A/V) og datakabler af høj kvalitet, herunder HDMI-, USB- og andre assorterede AV-kabler. Sortimentet er velegnet til vedligeholdelsesteknikere og ingeniører, der arbejder med it og andre AV-applikationer på tværs af en lang række markeder og applikationsområder.

Dette nye RS PRO-sortiment omfatter en omfattende serie af højhastigheds-HDMI-kabler, som understøtter 4K UHD-opløsning (Ultra High Definition), og som også leveres med en indbygget Ethernet-kanal og understøttelse af ARC (Audio Return Channel) og 3D-visning. En vigtig egenskab ved kablerne er deres forgyldte kontakter, som giver en finish af højere kvalitet og samtidig har rustbeskyttende egenskaber.

Varianter i serien af USB-tilslutninger omfatter: A og B, han og hun, mikro A- og B-typer, mini-A og -B (både 4- og 5-benede typer), USB 3.0 -B og -mikrovarianter, USB 3.1 type C-enheder og et udvalg af USB til Lightning-kabler.

RS PRO-sortimentet omfatter også et bredt udvalg af alternative signalformatkabler, der er udviklet til at forbinde kilder til skærme, herunder VGA/SVGA, DVI, DisplayPort og mini-DisplayPort, samt en række KVM-kabler (tastatur/video/mus) til tilslutning til computere.

Alle HDMI-, USB- og AV-kabler kan leveres fra RS i et udvalg af farver og forskellige længder. Desuden omfatter sortimentet en serie af serielle og parallelle kabler til ældre anvendelser med forskellige tilslutninger, herunder: DB25- og DB9-typer, sammen med 36 Centronics-konnektorer med både standard- og mikrovarianter.

RS PRO-sortimentet af kabler kan nu købes i EMEA og Asien. Priserne på kablerne er særdeles konkurrencedygtig, og de leveres med RS PRO-godkendelse, hvilket betyder, at de er blevet grundig testet for at opfylde krævende branchestandarder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.078