23948sdkhjf

Sådan skaber du en personlig arbejdsplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

For de fleste kan en arbejdsplads være kedelig og faktisk ikke særligt inspirerende. Samtidig kræver mange arbejdspladser, at deres arbejdsplads skal være innovative og ikke mindst kreative.

Hvide vægge, sorte borde og bordben i krom danner ikke megen kreativitet - men fat mod, der er noget, I, som arbejdsplads, kan gøre ved det. Læs med her og få tips og tricks til en hyggelig, personlig og ikke mindst kreativ arbejdsplads.

Drop de hvide vægge
Hvide vægge er det sidste, som inspirerer. Derfor er et godt udgangspunkt at få noget til at pynte de kedelige vægge. Ønsker I ikke at skulle svinge malerpenslen, så kan plakater være en god erstatning. For eksempel findes der plakater med byer. Disse plakater pynter med både bynavn men også et unikt bybillede.

Der findes et væld af plakater, som repræsenterer de større byer i både Danmark og Europa, og i et flot og minimalistisk design, som vi her i Skandinavien er meget anerkendte for. Ikke nok med, at de er flotte at se på med deres nymoderne designmæssige illustrationer, så danner de også et tilhørsforhold. For medarbejdere kan dette skabe et forhold til en arbejdsplads, hvor de kan føle sig hjemme - om de kommer fra København, Sæby, Paris eller Aalborg. Samtidig er plakaterne smukke, og de kan vise en virksomhed, som er både national og global og ikke mindst mangfoldig - noget, som er vigtigt i dagens virksomheder.

Wallstickers
Et andet godt udgangspunkt for at droppe de hvide vægge er Wallstickers. På Wallstickerland.dk findes der et væld af forskellige wallstickers, som er klistermærker, du pryder væggene med. Der findes et bredt udvalg af klistermærker, som kan holde en årrække, og samtidig er de nemme at montere eller fjerne igen, uden du ødelægger de hvide vægge.

Hos Wallstickers laver de også specialordrer, så du har mulighed for at have wallstickers som passer perfekt til arbejdspladsen og det miljø, som du gerne vil skabe. Wallstickers er lavet af folie, og kan nemt monteres uden professionel hjælp, og hvis det viser sig, der er brug for hjælp, kommer der altid en monteringsvejledning med købet, og online findes der også en video med vejledning.

Fokusér på hyggen
Det er også en god idé at få livet ind på arbejdspladsen. Dette kan nemt gøres med blomster og planter, som skaber liv men også en naturlig følelse. De er en fryd for øjet, og samtidig kan de hjælpe til at frembringe et bedre indeklima for jer. Det kan også være en fordel at skabe hyggelige områder. Områder, hvor det bevidst er muligt at sætte sig ned med en kop kaffe. Områder, hvor der er plads til, at der kan snakkes højt, uden det irriterer andre ansatte. Det kan også være i form af et fodboldbord, hvor ansatte kan hygge og ventilere over et hurtigt spil, og derefter være klar til arbejde med et frisk blik på opgaven. Det kan være vigtigt for ansatte, at de kan føle sig hjemme, at de kan slappe af. Det er også videnskabeligt bevist, at socialisering blandt ansatte fremmer kreativiteten og innovationen.   

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109