23948sdkhjf

WAGO Pro 2 strømforsyninger maksimerer system oppetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af WAGO Denmark A/S

De nye strømforsyninger gør det let at forbinde til et netværk via snap-on kommunikationsmoduler og har egenskaberne fra WAGO's eksklusive, højtydende TopBoost og PowerBoost, der giver maksimal system oppetid og lavere hardwareomkostninger.

WAGO's nye sortiment af Pro 2 strømforsyninger sætter nye mål for industrikommunikation og parameterindstillinger. Pro 2-serien omfatter pt. seks strømforsyninger i området 120-960 W (5-40A), disse har en virkningsgrad på op til 96 %. De nye strømforsyninger gør det let at forbinde til et netværk via snap-on kommunikationsmoduler og har egenskaberne fra WAGO's eksklusive, højtydende TopBoost og PowerBoost, der giver maksimal system oppetid og lavere hardwareomkostninger.

Strømforsyningerne omfatter et interface, så man kan skræddersy dem til ethvert applikationsbehov. Parametre, såsom udgangseffekt og overbelastningsadfærd, kan let konfigureres ved hjælp af freeware software, og løbende dataudveksling opnås ved hjælp af stikbare kommunikationsmoduler. Enhederne giver også mulighed for at overvåge funktioner, som leverer strømforsyningsdataoplysninger og signalfejl og giver gnidningsløs applikationsovervågning. Brugerne har også mulighed for at vælge det interface, de ønsker at tilslutte til deres Pro 2-enhed. Et IO-linkmodul vil være tilgængeligt ved lanceringen, og andre moduler til protokoller såsom Modbus RTU og Modbus TCP kommer hurtigt efter.

Disse slanke strømforsyninger kombinerer utrolig styrke med fremragende effektivitet, der kræver mindre plads og generer mindre varme i styreskabet. Pro 2 strømforsyningerne har også ydelsesstyrkende TopBoost- og PowerBoost-muligheder. TopBoost yder 600 % ekstra udgangsstrøm i op til 15 ms, dette gør det muligt at anvende konventionelle kredsløbsafbrydere. PowerBoost leverer 150 % udgangsstrøm ekstra i 5 sekunder, dette giver en overlegen reservestrøm og fjerner behovet for overdimensionerede strømforsyninger og dertil hørende omkostninger.

Præsentation på Hannover-messen 2019

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880        

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

www.wago.com

 

-------------------------------------------------------------------

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
WAGO Denmark A/S

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
WAGO Denmark A/S

Send til en kollega

0.093