23948sdkhjf

WAGO X´-COM® S-SYSTEM med stikbare indgange og udgange

| Medlemsnyhed | Indrykket af WAGO Denmark A/S

Denne nye løsning er stikbar og modulær og kombinerer stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer med stikforbindelser for at opnå markante tidsbesparelser.

WAGO's serie række af X-COM® S-SYSTEM stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer kaldt  X-COM® S-SYSTEM får nu flere egenskaber med en ny model, der muliggør stiktilslutning  indstikning i både indgangs- og udgangssidene. Denne nye løsning er stikbar og modulær og kombinerer stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer med stikforbindelser for at opnå markante tidsbesparelser.

Stik blot lederen ind i rækkeklemmen, så er tilslutningen udført på få sekunder.
Stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer er utroligt lette at installere i styretavler, hvilket gør dem perfekte til trafik- og mekanisk teknik, da designet gavner dem, der arbejder på trange og komplicerede installationssteder.
Det er ikke nødvendigt at indsætte hver enkelt leder i det rigtige klemmepunkt og derefter kontrollere, at tilslutningen er korrekt. Der kræves kun én hånd til hurtigt at placere stikket lederen i den rigtige position og tilslutte den.

For at gøre det endnu lettere kan præ-konfektionerede for-samlede ledningsnet hurtigt og driftssikkert tilsluttes. Alle stik ledere kan kodes og er beskyttet imod fejlsstik. amling. Kodning forhindrer fejlstik amling af hunstik med samme antal poler. De skinnemonterede rækkeklemmer beskytter også imod utilsigtet kontakt i adskilt tilstand.

En yderligere fordel: X-COM® S-SYSTEM rækkeklemmerne er kompatible med alt tilbehør til TOPJOB® S-standard klemmer, - herunder lasker og opmærkningssystem.rækkeklemmerne, så der kan umiddelbart anvendes flerrækkede opmærkningsrækker eller lasker.

Tilgængelighed: 

2022-160X      Juni 2019

2022-180X      September 2019

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

www.wago.com

-----------------------------------------------

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WAGO Denmark A/S

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
WAGO Denmark A/S

Send til en kollega

0.102