23948sdkhjf

RS Components introducerer en ny serie højeffektive DC-DC-convertere fra Renesas Electronics

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Den nye serie findes med hybrid digital PMBus™-teknik eller analog teknik målrettet applikationer med begrænset plads.

LONDON, Storbritannien, 30. maj 2019RS Components (RS), handelsmærket for Electrocomponents plc (LSE: ECM), har annonceret, at en ny familie af højeffektive DC-DC-moduler fra Renesas Electronics nu er på lager, klar til levering.

Serien udmærker sig ved, at den forenkler konstruktionen af komplekse strømforsyninger til elektroniske produkter ved at mindske antallet af eksterne komponenter som kræves og dermed sparer plads på printkortet.

Alle moduler i familien har samme konfiguration af tilslutninger, hvilket giver teknikeren flere valgmuligheder til udgangsspænding og strømforsyning uden at skulle ændre printets layout.

Modulernes primære anvendelsesområde omfatter forsyning til FPGA, DSP, ASIC og hukommelseskredse, der bruges i servere, optiske netværk, telekommunikation og et bredt udvalg af industrielle applikationer med begrænset plads.

De nye  ISL8210M/12M/80M/82M DC-DC moduler, er fremstillet af Renesas Electronics, og er af typen synkron step-down og kan levere en udgangsspænding på 0,5 til 5 V DC afhængig af udførelse, fra en indgangspænding på 4,5 til 16,5 V DC med kontinuerlig strøm på 10 A eller 15 A.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.166