23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny serie af industristik fra Wieland Electric, Revos Modular.

Nu præsenterer Wieland Electric revos Modular, et nyt modulopbygget stiksystem, der gør det muligt at overføre energi, signaler og data i samme stik. revos Modular er i øvrigt kompatibelt med markedsstandarden.

Modulerne kan monteres og demonteres uden brug af værktøj og derved understøtte hurtig og fejlfri idriftsætning samt hurtig og effektiv udskiftning - dette sparer både tid og penge. Takket være den fleksible konfiguration kan systemet bruges i en bred vifte af applikationer, herunder anlægsbyggeri og maskinteknik, kontrolskabe samt i energiproduktion. Maskiner og produktionsfaciliteter bliver mere og mere modulære i deres design, dette giver mange fordele for både producenter og operatører. Dette kan udnyttes optimalt ved brug af den rigtige forbindelsesteknologi.

Med dette i tankerne tilbyder Wieland Electric nu en ideel løsning i form af det nye revos Modular stiksystem.

Dette system er designet til at tillade strømforsyning, signal, bus og fiberoptiske kabler, der skal kombineres i et stik. Det betyder, at revos Modular stiksystem kan tilpasses helt til din applikationen.

Modulrammen installeres inde i huset til revos Basic-familien, og takket være beskyttelsesgraden IP 65 sikrer den revos Modular modulerne mod fugt og støv, så de er også velegnede til brug i mere hårde industrielle miljøer.

 

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031