23948sdkhjf

Sådan vælger du det bedste internet til din arbejdsplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I et moderne og digitaliseret samfund er der nærmest ikke én arbejdsplads, der ikke i en eller anden udstrækning anvender internettet i forbindelse med den daglige arbejdsgang.

Internettet er i de fleste tilfælde et fundamentalt forudsætningsgrundlag for, at virksomhedens drift kan køre optimalt, gnidningsfrit og effektivt. En dårlig, langsomt eller ustabil internetforbindelse kan medføre driftsstop og sænke arbejdsprocesserne, hvilket i sidste ende kan have betydelige konsekvenser i form af tabt arbejdsfortjeneste og andre økonomiske omkostninger.

Derfor er det afgørende, at du som virksomhedsejer får sikret, at internetforbindelsen er helt i top på arbejdspladsen. En opgave, der er lettere sagt end gjort, og som ikke bliver nemmere af de utallige muligheder, tilbud og internetudbydere, som markedet præsenterer dig for.

Oplever du lidt for ofte problemer og komplikationer med internettet i din virksomhed, og vil du gerne have et par gode råd til, hvordan du vælger det bedste (og billigste) internet til arbejdspladsen? Læs med nedenfor, hvor du kan blive meget klogere på netop dette.

Lad arbejdsopgaverne guide dig – et spørgsmål om brugsbehov
Det første råd, vi vil præsentere, handler om at gøre din søgning og beslutningsproces så målrettet og effektiv som muligt lige fra starten af. Det gør du først og fremmest ved at kigge indad i virksomheden og lade jeres (primære) arbejdsopgaver guide jer i udvægelsesprocessen.

Der er stor forskel på, hvilken type internet og grad af internethastighed, der er mest formålstjenelig fra virksomhed til virksomhed, og den rette løsning er ultimativt bestemt af de opgaver, som medarbejderne sidder med. Skal internettet udelukkende kunne facilitere effektiv intern såvel som ekstern kommunikation samt administrative opgaver? Eller er hele kerneforretningens drift afhængig af ekstremt høje hastigheder, der kan understøtte diverse digitale maskiner, udstyr, systemer og devices?

Kort sagt: Afdæk jeres internetbehov – det forkorter og effektiviserer beslutningsprocessen.

Bredbånd er et vidt begreb – traditionelt, mobilt eller fiber?
De fleste private husstande og virksomheder i Danmark har i dag bredbånd som internetløsning. Men bredbånd er et vidt begreb, der både dækker over den traditionelle form, den mobile udgave samt fiber-versionen. Du bør derfor tage aktiv stilling til, hvilken af de forskellige typer, der er bedst skræddersyet til din virksomheds brugsbehov.

Alle mulighederne afspejler hver deres fordele og ulemper. Hvor den traditionelle udgave kan garantere dig stabilitet og fine hastigheder efter ønske, udmærker det mobile bredbånd sig ved at være mere fleksibelt, tilpasningsdygtigt og ofte billigere, hvilket blandt andet kan være fordelagtig i en virksomhed, hvor medarbejderne konstant er ude af huset og i transport. Der findes mange mobiltelefoniudbydere på markedet, som tilbyder billige abonnementer på mobilt bredbånd – eksempelvis Telmore. Se det her.

Med fibernet-løsningen kan du nyde godt af ekstremt høje internethastigheder, der bogstaveligt talt når lysets hast. Dette kan være en stor fordel, hvis din virksomhed til dagligt opererer med teknisk avanceret og smartteknologisk udstyr, der kræver meget hurtigt internet for at kunne fungere. I disse tilfælde kan en langsom forbindelse hæmme driften og sætte dig betydeligt tilbage i forhold til dine konkurrenter.

Det er dog ikke en selvfølge, at du kan få den bredbånds- eller fiberbredbåndsløsning, du ønsker på din arbejdsplads. Det afhænger af en lang række forhold – herunder den geografiske dækning. Du bør således altid undersøge, hvordan dækningsforholdene ser ud for netop det område, hvor din virksomhed er placeret, da det er definerende for, hvor høj hastighed jeres internet kan have. Find det hos YouSee.dk eller en anden internetudbyder, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste din adresse og få svar på dækningsforholdet her.

Gå efter det bedste internet – til den billigste pris
Til sidst vil vi give dig et godt råd, der taler direkte til snusfornuften. De fleste virksomheder er ikke interesseret i at bruge unødigt mange penge og søger derfor de billigste løsninger – og her er valget af internet bestemt ingen undtagelse.

Derfor er det altid anbefalelsesværdigt, at du forholder dig kritisk til de mange internetudbyderes tilbud og abonnementer. Du gør klogt i at researche på markedet og sammenligne tilbud, så du får indsamlet den fornødne viden til vælge den bedste internetløsning – til den mest favorable pris.

På samme måde kan du også drage fordel af at forhøre dig hos andre virksomheder eller orientere dig i de mange online anmeldelser på eksempelvis Trustpilot, hvilket kan give dig værdifuld indsigt i konkrete produkter og specifikke internetudbydere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093