23948sdkhjf

Anders er udlært elektriker med topkarakterer

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Anders Eg Severinsen er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus den 12. august 2019 – med to funklende 10-taller på svendeprøvebeviset og et flot 12-tal på eksamensbeviset.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

Anders har nemlig taget en femårig EUX-uddannelse, der forsyner ham med en håndværksmæssig uddannelse kombineret med en studentereksamen. »En EUX-uddannelse er blandt andet et godt springbræt til at læse videre – og det er lige præcis, hvad jeg gør! Allerede senere her i august starter jeg på studiet til stærkstrømsingeniør«, fortæller Anders.

Der bliver dermed ikke megen tid at udfolde sig som udlært elektriker hos EL:CON, men heldigvis når Anders at være med til at afslutte det projekt, han og kollegaerne i serviceafdelingen i øjeblikket er i fuld gang med: »Heldigvis når vi at aflevere elentreprisen på Aarhus Universitet, inden jeg er udlært. Jeg har fået overdraget ansvaret for, at vi følger tidsplanen - og det gør vi«.

Anders har gennem sin læretid været tilknyttet flere forskellige afdelinger og fagområder i EL:CON blandt andet Fiber, Sikring, Projekt og Service.

Teknik og kreativitet
»Anders har virkelig suget viden til sig under sin uddannelse her i EL:CON. Han er teknisk dygtig og meget selvstændig i opgaveløsningerne. Han er en stille og rolig fyr, der er vellidt blandt kollegaerne. Der sidder et godt hoved på ham, så jeg er sikker på, at han har truffet det helt rigtige valg, når han nu vil læse videre. Vi ønsker ham al muligt held og lykke herfra«, understreger serviceleder Flemming Konradsen.

»Jeg valgte at kombinere min EUX med elektrikerfaget, fordi de smarte tekniske løsninger og kreativiteten i faget tiltaler mig«, forklarer Anders, der med inspiration i sin brors baggrund som tømrer, sin fars som smed, en teknisk kreativ farfar og et brobygningsforløb som elektriker tog den endelige beslutning om valg af sit håndværk.

»Eneste minus i forhold til min videre uddannelse bliver tre år på SU – det bliver hårdt men interessant«, smiler den nyuddannede elektriker og student.

Stort tillykke til Anders:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078