23948sdkhjf

Poly-V remme & Ribbebånd fra PIX, MEGADYNE & OPTIBELT

| Medlemsnyhed | Indrykket af FEC Consulting

Vi forhandler Poly-V remme også kaldet ribbebånd i mærket Megadyne, Optibelt & PIX i profil H, J, K, L og M.

Poly-V-rem kaldes også ribbebånd, som bruges i bilindustrien og bruges i en generator, servostyringspumpe, vandpumpe, klimaanlægskompressor og luftpumpe. Poly-V-bæltet er et enkelt kontinuerligt bælte, der bruges til at drive de flere perifere enheder i et drev, såsom i vekselstrømsgenerator, servostyringspumpe, vandpumpe, klimaanlægskompressor og luftpumpe. I poly v remme hjælper de højere spændinger med at reducere risikoen for glidning, hvilket også kan øge Poly-V-båndets levetid bedre og holdbar med den højere mekaniske effektivitet og pålidelighed. Derfor bruges poly v remme bredt i industrien for at gøre arbejdet mere effektivt og bedre. poly v remme har også de trekantede sektioner, der består af fleksible langsgående ribber. poly v remme er også berømt og nyttigt, fordi de har færre tykkelser sammenlignet med de andre typer bælter, poly v remme er meget fleksible og kan opvikles på meget små diametre. Poly-V-bælter kan opnå en højere periferihastighed end V-bælterne på grund af kun dens fleksibilitet og mindre tykkelse.

 Køb vores poly-v remme ved at klikke her.

Om Poly-V remme:

poly v remme kaldes også kraftoverførselsbælter, disse bælter er produceret i en monoblok-design og består af de flere V-formede i form af ribber. Disse ribber er nyttige til at køre langs den indvendige længde af Poly-V-bæltet, da de på tværs af bæltet ser ud som tænderne på et tidsrem eller tandrem.

I poly v remmen er de v-formede ribber specielt designet til at køre på en remskive med de tilsvarende riller, det er ribbenene pænt og let ind i pulsen. poly v remme  transmitterer drejningsmomentet ved kontakt med bæltet ved hjælp af ribbenflanker og rulle-riller. Poly-V-båndene i ét stykke struktur garanterer en jævn spredningsfordeling over bredden af remskiven, hvor bæltet er i kontakt med remskiven, der let kan bevæge sig.

Poly V remme består af flere ribber fremstillet af en forbindelse med elastomer med høj slidstyrke, det er geometrisk optimeret til maksimal kontakt ved hjælp af en remskive. Polyester- eller aramidkablet løber gennem poly-v-bæltet for sin styrke, mens den forstærkede gummibagside beskytter ledningen og den radiale stabilitet af poly-v-bæltet. I poly v remme kan gummibagpladen også bruges til at overføre strøm til en glat remskive til en anden remskive. Denne kombination af designfunktioner i poly v rem giver materialerne mulighed for at modbøje, hvilket gør det muligt for et enkelt bælte at drive de forskellige tilbehør fra begge sider af poly v rem.

Inventer af Poly-V rem:

Poly V remme er opfundet af Hutchinson Belt Drive Systems i 1962.

Fra 1965 til 1998:

 I 1965 bruges de første Poly V remme nogensinde til husholdningsformål, f.eks. Elektriske apparater, såsom i symaskiner, boremaskiner, havebrugsmaskiner og også brugt i industrien. I 1985 bruges de første Poly V remme til bilindustrien. I 1987 blev den nye funktion i Poly V remme i det elastiske bælte (MAEL) til husholdningsbrug af elektriske apparater. I 1995 leverer Hutchinson, en leverandør af systemer til bilindustrien, hele Poly V remme til stramme- og tomgangsenheden. I 1997/98 blev Hutchinson poly-v Belt Drive Systems nu oprettet i Mercosul og i USA. det blev en kæmpe global virksomhed inden for bælter i industrien og husholdningsapparater.

I 2000 er Poly V remme nu det strækbare bælte i bilindustrien, der går i masseproduktion for de førende bilproducenter i bilindustrien. I 2001 introducerede The FleX en Poly V rem som den første elastiske bælte i branchen. I 2000 etablerede Hutchinson Belt Drive Systems i Polen. I 2006 er Hutchinson Belt Drive Systems samlet set i Kina. I 2008 introducerer ConveyXonic det nye seneste bælte, der revolutionerer rulletransportører. I 2010 er det første FleXonic-bælte i PL-profil. Hutchinson Belt Drive Systems etableres i Mexico. I 2011 introducerer FleXonic Nano det elastiske Poly V remme, der er designet til mikromekanismerne.

Design:

Den betydelige og nyttige fordel ved Poly V remme er dens kompakthed og pålidelighed. Poly V-båndet er designet til at have et større kontaktoverfladeareal end det traditionelle V-bælte eller fladbælte og kan betjenes ved den mindste remskive med en diameter på kun 9 mm mindste diameter, sammenlignes med en mindste remskivediameter på 50 mm med et traditionelt kilerem. Poly-v bæltet har forbedret transmission til forholdet er også muligt for at fjerne behovet for de trinede remskiver. Ud over at dette rum sparer funktionerne, er reduceret båndbredde også mulig for en given geometri, og den samme magt kan overføres. Poly V remmen tilbyder også reduktion af støj- og vibrationsniveauer i frekvensområdet. Værdsat af monobloc-designet af Poly V remme er der ikke behov for at matche bælter som med Poly V remme, det kan være at reducere vedligeholdelse, og at eliminere bælte er forskellig fra flapping.

Vi skal tilføje ovenstående den øgede levetid på Poly V rem. Poly V remme t har også varet op til fire gange længere end et V-bælte. Pix Poly V remme er det bedste valg til apparaterne, i husholdningen og i bilindustrien, som ikke er muligt uden Hutchinson Optibelt Belt Drive-system . Derfor er det ikke overraskende, at Poly V remme hurtigt bliver det bedst valgte bælte til designere, producenter og industrielle applikationer.

 Megadyne Høj fleksibilitet:

Der er mange flere af de bedste drivsystemer, der er et krav til den høje strømforbrugsklassificering. Poly-v remmen efterspørgsel øges på grund af deres fleksibilitet og pålidelighed med langvarig kombination med et kompakt drev Optibelt Poly-v-bæltekonstruktion. Dette kan forårsage udvikling af Ribbed Bælter i poly-v rem, det bedste i poly-v rem er, at de er nødt til at kombinere fordelene ved høj fleksibilitet med fremragende kraftoverførsel i arbejdet som i industrien og biler.

De mange virksomheder, der fremstiller det fulde udvalg af kraftoverførsel ved hjælp af Megadyne poly-v rem, det vil sige Continental, tilbyder en række poly-V-bælter til et omviklet drev med den lille diameter af remskiver, hvor slip er tilladt for poly-v rem.

De kontinentale Pix poly-v remme er så hurtige og smidige kraftoverførselselementer, der tilbyder det ekstremt stille løb over en bred vifte af applikationer.

Hovedtyper af poly-v remme:

1] - Afsnit J, brugt på almindelige maskiner.
2] - Afsnit L, der bruges i en husstand.
3] - Afsnit M, brugt på teknologimaskiner.
4] - Afsnit H, brugt på husholdningsapparater, f.eks. vaskemaskiner, tørretumblere
5] - Afsnit K, brugt i bilindustrien til hjælpedrev

PJ-sektion, Poly V-remme:

I pJ-afsnittet har poly v remme 3,6 - 4,5 mm dybde med en stigning på 2,34 mm mellem de to ribber. poly v remme er et enkelt, uendeligt bælte med langsgående V-formede ribber, der passer perfekt sammen med V-rillerne i remskiverne. Det kombinerer bekvemmeligheden ved et tyndt, fladt bælte i ét stykke med den stærke gribeevne af flere V-bælter for at gøre poly v remme langt bedre end hverken til mange applikationer. Den omtrentlige båndbredde er antallet af ribber ganget med 2,34 mm

For at fordele drevbelastningen jævnt over skivens fulde bredde er poly v remme bygget som en enkelt enhed med et helt understøttet, uafbrudt spændingselement. Der er ikke noget matchende problem. Ingen separate bælter til at vende, gribe, smide eller forstyrre hinanden.

Pix PK-sektion, Poly V-rem:

I pK-afsnit poly v remmer fås bælterne i 4,5 - 6 mm dybde med en 3,56 mm stigning mellem de to ribber. poly v remme er enkelt med det uendelige bælte med langsgående V-formede ribber, der passer perfekt sammen med V-rillerne i remskiverne som (skiver). Det kombinerer bekvemmeligheden ved et tyndt, fladt bælte i ét stykke med den stærke gribeevne af flere Pix V-bælter for at gøre poly v remme langt bedre end hverken til mange applikationer. Den omtrentlige båndbredde er antallet af ribber ganget med en størrelse på 3,56 mm.

Pix PL-sektion, Poly V-rem:

PL Afsnit V-bælter 6,6 - 9 mm dybde med 4,7 mm stigning mellem ribberne: Poly-V-bæltet er et enkelt, uendeligt bælte med langsgående V-formede ribber, der passer perfekt til V-rillerne i remskiverne. Det kombinerer bekvemmeligheden ved et tyndt, fladt bælte i ét stykke med den stærke gribeevne af flere V-bælter for at gøre poly-v langt bedre end hverken til mange applikationer. Den omtrentlige båndbredde er antallet af ribber ganget med et område på 4,7 mm.

Pix PM-sektion, Poly V rem:

Micro v PM Sektion Poly V-bælter 12,8 - 14,5 mm dybde med 9,4 mm stigning mellem ribberne: ribbebånd -V-bæltet er et enkelt, uendeligt bælte med langsgående V-formede ribber, der passer perfekt til V-rillerne i remskiverne. Det kombinerer bekvemmeligheden ved et tyndt, fladt bælte i ét stykke med den stærke gribeevne af flere V-bælter for at gøre ribbebånd langt bedre end hverken til mange applikationer. Den omtrentlige båndbredde er t

Nogle tekniske specifikationer:

1. Syntetiske Optibelt gummi poly v remme:

Syntetisk gummi ribbebånd er enhver kunstig elastomer. Disse er hovedsageligt polymerer, der er syntetiseret fra biprodukter fra olie. Cirka femten milliarder kilogram gummi produceres årligt, og af denne mængde er to tredjedele syntetiske. De globale indtægter, der genereres med syntetiske gummier, stiger sandsynligvis til ca. 56 milliarder dollars i 2020. Syntetisk gummi har ligesom naturgummi anvendelser i bilindustrien til dæk, dør- og vinduesprofiler, slanger, bælter, matting og gulve.

2. Indlejring af forbindelse:

Indlejringsmedium til frosne vævsprøver. OLT-forbindelse er en vandopløselig blanding af glycoler og harpikser, der tilvejebringer en praktisk prøvematrix til kryostatsektionering ved temperaturer på -10 ° C og derunder. OLT efterlader ingen rester på dias under farvningsproceduren, hvilket eliminerer uønsket baggrundsfarvning.

 3. Polyesterspænding:

ribbebånd med polyesterstofspændingselementer kan transmittere høje trækniveauer ved lidt forlængelse og er ikke følsomme over for udsving i omgivelsesforhold. De er også meget god værdi. Polyester stofspændingselement: ... Spændingselement.

4. Polyamidafdækningsstof:

Begge polyamider kaldes ofte nylon, og polyester er polymerer. I Poly-V-rem er polyamiderne, disse molekyler bundet sammen af amidbindingerne er de kemiske bindinger, mens molekylerne af polyestere er forbundet med esterbindingerne. Begge stoffer er fugtighedsbestandige, dog i forskellige temperaturer. Det er det vigtigste materiale, der gør ribbebåndet let med deres pålidelighed.

 Ansøgning:

Anvendelse, hvor Poly V-rem udmærker sig, inkluderer miner og stenbrud, pumper, papirindustri, energi, rumfart, træindustri, rulletrapper, industrielle motorer, køleventilation, havearbejdeudstyr, fitnessudstyr.

Poly-v remme er det ideelle produkt til lagring af lagervarerpaneler og arenaer. Det begrænser chancerne for bestandsmærkning, mens det også fungerer som en visuel barriere.

Poly-v-rem Anvendelser:

1] Til kompakte drev med højhastighedsforhold.

2] For drev, der kræver minimum vedligeholdelse.

3] Til drev i et støjfølsomt miljø.

 

Læs mere og få hjælp på: https://www.fecconsulting.dk/poly-v-remme


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FEC Consulting

Industrivænget 10
3320 Skævinge
Danmark
FEC Consulting

Send til en kollega

0.078