23948sdkhjf

Prisbelønnet stor vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

- af salget af Mitsubishi-produkter i Danmark

For nyligt modtog Hans Følsgaard A/S en pris fra sin populære leverandør af industriprodukter og robotløsninger, Mitsubishi. Prisen blev uddelt for den største vækst i salget af Mitsubishi-løsninger i Danmark – som i Hans Følsgaards tilfælde udgjorde over 30 procent

Mitsubishi har i efterhånden nogle år været en vigtig del af Hans Følsgaard produktprogram, og de populære, japanske industri- og robotløsninger, der i mange tilfælde bygger på brugen af åbne standarder, multiprotokoller og styring af flere robotter og funktioner fra samme controller, har på kort tid vundet stor udbredelse. Ikke bare i Danmark, men også på nordisk og baltisk plan.

Lige før sommerferien havde Mitsubishi indkaldt til distributørmøde for alle de nordiske og baltiske distributører. Det var første gang, Mitsubishi afholdt et arrangement af den art, og det gav salgs- og produktansvarlige fra hele regionen en glimrende mulighed for at udveksle erfaringer, ideer og muligheder fra og om markedet med hinanden.

Danmark lyste op i selskabet, da Mitsubishi under arrangementet uddelte en pris til Hans Følsgaard for største vækst i salget fra regnskabsåret 2017/2018 til 2018/2019. Med en fremgang i omsætningen på mere end 30 procent har Hans Følsgaard både bevist sin indsats for udbredelse af Mitsubishi-løsningerne samt det danske markeds vilje til at bryde med europæisk vanetænkning, når det handler om valget af rette automationsløsning.

Alene inden for industrisegmentet beskæftiger Mitsubishi (Electric) 143.000 medarbejdere globalt, og størrelsen afspejler såvel omfang som kvalitet af produktprogrammet. Med sit afsæt i åbne standarder og integration på tværs af fabrikater og funktioner bryder Mitsubishi med den måske lidt protektionistiske vanetænkning, som har præget isæt automations-, herunder robotmarkederne i Asien, Europa og USA. Det har hurtigt gjort Mitsubishi til et populært valg i flere slags automations, - og håndteringsapplikationer i Europa.

Mitsubishi er på forkant af nye teknologier til digital transformation i form af e-F@ctory (Industri 4.0), modularitet, IoT, Pokey Yokee, robotceller og lignende spirende modeller, hvilket Hans Følsgaard  selvfølgelig underbygger med en omfattende uddannelse og træning af sine medarbejdere i Mitsubishis såvel som komplementerende automationsprogrammer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.047