23948sdkhjf

Eksport Tyskland - Nortec 2020, 21-24 Januar - Den danske fællesstand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Underleverandører

Start eller forstærk din eksport til Tyskland - Vær med på Nortec 2020 i Hamburg 21 - 24 januar Book nu kun 4 pladser tilbage Kontakt Knud mobil 20253277 mail knud.hareskov@cfu.as

                   DANSK FÆLLESSTAND NORTEC 2018  21 – 24.januar 2020 Hamburg

                    Underleverandører til - Det Tyske marked og fremstillingsindustrien

- et partnerskab mellem Center For Underleverandører, CFU og Danish Subcontractors

STATUS I DEN TYSKE METAL OG FREMSTILLINGSINDUSTRI

Stabiliteten og fremgangen i den tyske fremstillingsindustri forsætter -  og, er nu for alvor begyndt at smitte af på den danske eksport til vores største samhandelspartner.

Det har længe været indlysende, at danske underleverandører er tvunget til at udvide deres geografiske marked, og mange har naturligvis kigget mod nord – ofte med godt resultat. Derimod har man været noget tilbageholdende med at forsøge sig på vores sydlige nærmarked Tyskland. Ingen tvivl om, at der stilles krav om både teknisk formåen, konkurrenceevne og fleksibilitet, hvilket rigtig mange danske underleverandører kan honorerer. Når dette er sagt, er der også en del virksomheder som har været overrasket over relativt hurtige og solide resultater i forbindelse med deres indledende markedsføring i Tyskland. Således fik en del af deltagerne på Nortec 2018 rigtige gode leads - som er konveteret til ordre idag 

 CFU’s MESSEPAKKE

Messepakke
Hovedfordelen ved at deltage på fællesstanden er, at jeres virksomhed bliver markedsført via en fælles platform, Danish Subcontractors, hvilket giver en række positive synergieffekter.

 Derudover bliver der sørget for alt det praktiske, organisering og arbejdet med tilrettelæggelsen og opbygningen af standen.  CFU er ansvarlig for opbygning af en nøglefærdig stand. Således er alt på plads for jeres virksomhed ved messens åbning. Det er dog de udstillende virksomheders eget ansvar, at medbringe de produkter der skal udstilles og udstyre standene med plancher og andet markedsførings- og udsmykningsmateriale, for derved at præsentere virksomheden på bedste måde. Inventar er ikke inkluderet i pakken Der vil på alle messedage være repræsentanter fra CFU, som kan hjælpe og bistå udstillerne.

 Nøglefærdig stand
Fællesstanden er på ca. 102 m2, og deltagerne vil kunne reservere stand moduler à ca. 9 m2. Cirka 16 m2 vil fungere som et fællesareal. Prisen for deltagelse med en stand på 9 m2 vil være DKK 29.500. Ønskes en større stand må ekstra omkostninger påregnes. Prisen tillægges et katalog bidrag på kr. 2000/ udstiller. Prisen er baseret på 8 deltagere, 

Forberedende informationsmøde
Forud for messen vil der blive arrangeret et forberedende informationsmøde for de deltagende virksomheder.  CFU vil præsentere messen og give gode råd og tips om deltagelse på messen, om Tyskland og om forskelle i forretningskulturen mellem Danmark og Tyskland samt besvare øvrige spørgsmål.

 Hotelbookning
Der vil i muligt omfang blive reserveret hotelværelser for de deltagende virksomheder i tæt afstand til messen. Dog står deltagerne selv for hoteludgifter, der ikke er omfattet af messepakken.

 
 Markedsføring
 Danish Subcontractors og fællesstanden vil blive markedsført over for både tysk og dansk presse, samt beslutningstagere i relevante tyske industrivirksomheder, fagblade og brancheorganisationer. CFU’s og Danish Subcontractors brands vil blive benyttet i markedsføringen sammen med virksomhedernes logoer.

 Udstillerkatalog/PR-materiale
CFU vil indsamle katalogtekster til udstillerkataloget fra de deltagende virksomheder. Udstillingskataloget vil være tilgængeligt på internettet via CFU og deltagernes hjemmesider.
 
 
 Aftenarrangement
 Der vil blive taget initiativ til en fællesaften for de deltagende virksomheder, hvor der vil blive inviteret en relevant taler fra eller med indsigt i tysk industri.

Deltagerne betaler selv for fortæring under arrangementet. 
 

Ikke inkluderet

Individuelle ønsker angående egen stands design skal aftales på forhånd. Deltagerne medbringer selv plancher, fotos, podier mm. og har selv ansvar for transport af udstillingsgods fra Danmark til Hamburg og retur, samt evt. forsikring og opstilling/nedpakning af egne produkter. Udstillerne står desuden selv for omkostninger til kost og logi samt eventuelle parkeringsomkostninger.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at indsende vedlagte tilmeldingsblanket( sidste side i kataloget ) til Center for Underleverandører via mail til knud.hareskov@cfu.as. Tilmelding via almindelig post sker til

 Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40

7400 Herning

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Center for Underleverandører

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094