23948sdkhjf

Nyskabende stikforbindelser på hi industrimesse 1.-3. oktober

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODU Denmark ApS

Som altid er der pålidelighed og robusthed på menuen, når ODU tager på messe for at præsentere nyheder inden for stik og konnektorer.

ODU’s stand på hi-industri er især for folk med interesse for avanceret produktionsteknologi og elektromekanik - udviklere af industrielektronik, robotteknologi, vindmøller og sensor-/måleteknologi samt teknologiansvarlige med interesse for forbindelsesteknologi - og teknologinørder.

Hos ODU får de besøgende indblik i de nyeste landevindinger inden for stik og konnektorer. Eksempelvis højdensitets kontaktering, kombination af vand, luft, lys, power mv. i ét konnektorhus, konnektorer med indbygget intelligens, intuitive systemer til blind mating mv.

Ud over det veletablerede program af standard og specialstik stiller ODU op med en række innovative nyheder. Nyt er den lille ”hurtige” rektangulære ODU-MAC® Push-Lock konnektor, high-density ODU-MAC® Rapid housing med pinbeskyttelse, push-pull vacuum-konnektorer, samt IEC 60601-godkendte ODU MEDI-SNAP® og siliconekabel-processer til medicotekniske formål. Konnektorer med indbygget intelligens til device-identifikation mv. er også nyt – og især interessant ved måleteknik og medicoinstrumenter.

De besøgende vil møde et dedikeret, vidende og erfarent mandskab, som giver gæsterne indsigt i, hvordan de kan opnå innovative og pålidelige forbindelsesløsninger – og ekstra værdi til applikationen. Stephan Rothmeier, ODU’s Application Manager, vil bidrage med sin dybe viden om in-design af ODU-MAC® modulære, rektangulære konnnektorer, ligesom Mads Haastrup vil dele ud af sin store viden og erfaring inden for stik og konnektorer.

Besøg ODU på stand M9534 på hi industri i Herning den 1.-3. oktober 2019

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODU Denmark ApS

Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Danmark
ODU Denmark ApS

Billeder & videoer

ODU push-pull konnektor til højvakuum tæthed IP

Send til en kollega

0.166