23948sdkhjf

Gravlund Industrigummi certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Den danske producent af formstøbte emner i teknisk gummi har fået certificeret sit ledelsessystem, der foruden kvalitet også omfatter miljø og arbejdsmiljø

Specielt i den seneste tid er miljø kommet i fokus, og det er stadig bemærkelsesværdigt i branchen at have gennemgået denne certificering. Det forpligter Gravlund Industrigummi til løbende at reducere sit miljøaftryk ved produktion og valg af materialer. I forvejen har virksomheden i de seneste år udelukkende benyttet vedvarende og CO2-neutral, dansk energi.

Foruden miljøindsatsen sikrer certificeringerne kvalitetsbaserede produktionsprocesser samt fokus på sikre og sunde arbejdsvilkår for medarbejderne. DNV-GL (en del af Det Norske Veritas) har stået for certificeringen af ledelsessystemet.

Gravlund Industrigummi bestræber sig løbende på at blive den foretrukne leverandør, når der skal vælges producent af gummiemner. Vi håber derfor, at vi med disse certificeringer vil komme i betragtning til endnu flere opgaver hos nye såvel som hos eksisterende kunder.

Kontakt os på telefon 44669830 eller info@gravlund.dk og lad os få en dialog om mulighederne. Vi åbner også gerne dørene for et besøg på virksomheden – se www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

Vi varetager alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave på egen fabrik i Ballerup ved København, hvilket giver stor fleksibilitet og hurtig reaktionsevne. Vores leveringstid er typisk 2 uger fra vi modtager en genbestilling af et emne.

For 6. år i træk opretholder vi den højeste kreditrating, AAA.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.111