23948sdkhjf

Nem installation af unikt modulbatteri til solcelleanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Verdens første modulbatteri til solceller løser nu for alvor problemet med at lagre energi. Det installeres direkte på DC-siden af blot én montør og kan nu fås i Danmark.

Der er tale om en milepæl inden for solenergi, som Lemvigh-Müller nu sender på det danske marked.

MyReserve, som Lemvigh-Müller er eneforhandler af i Danmark, er verdens første modulbaserede og dermed skalerbare batteri-system fra den tyske producent Solarwatt, og batteriet kan gøre både nye og eksisterende solcelleanlæg langt mere effektive.

Det unikke ved Solarwatts batteri er, at det er så fleksibelt og nemt kan tilpasses forbruget, når en familie eller virksomhed vokser og får et større behov. Nærmest som at stable Legoklodser kan man nemt klikke et eller flere batterier til og lagre fra 2,4 til 60 kWh.

Og der er fordele for både solcelle-ejere og installatører.

Solenergi i mørke
For solcelle-ejere er den helt store fordel, at MyReserve gemmer solenergien, til der er brug for den. Dermed bliver solcelle-anlægget langt mere økonomisk, da ejeren slipper for at sælge energi til det fælles el-net til en lavere pris, end det er nødvendigt at købe den tilbage for senere på dagen, som det er i dag.

Skalerbar løsning
Muligheden for at skalere op med op til fem batterier af 2,4 kWh til i alt 12 kWh og maksimalt 72 kWh med seks styreenheder gør, at boliger og virksomheder i de fleste størrelser kan dække el-forbruget via solcelle-anlægget.

MyReserve gør det muligt at blive stort set selvforsynende med ægte grøn solcellestrøm og dermed slippe for el-regningen.

Miljøvenlig energi og grønt batteri
Et solcelle-anlæg forbruger stort set ikke selv energi, og det leverer helt ren og CO2-fri strøm. MyReserve-batteriet i sig selv er desuden produceret så bæredygtigt som muligt. Hele 84 % af batteriet består af genanvendeligt materiale.

Lettere for montøren
For installatører byder MyReserve på en unik mulighed for langt lettere at installere batterier hos kunden. Hvert batteri vejer kun 25 kilo og kan installeres hurtigt stort set hvor som helst af en enkel montør. Altså slut med tonstunge, mandskabskrævende ’kælderbatterier’ i køleskabsstørrelse og hele dage til installation.

Installationen sker ganske enkelt og hurtigt som ’plug and play’ på DC-siden af inverteren og taber derfor meget lidt energi på konvertering. MyReserve er kompatibel med alle gængse solcelle-invertere på markedet og kan altså bruges til ældre anlæg.

Tiltro til tysk topkvalitet
Kategorichef hos Lemvigh-Müller Jesper Lund Andersen glæder sig over at kunne tilbyde el-installatører på det danske marked det unikke modul-batteri.

"Solarwatts let tilgængelige løsning med moduler, der kan tilpasses forbruget, er helt unik, og med den grønne omstilling af el-nettet, der er på vej, tror vi på, at det vil motivere både boligejere og virksomheder til at investere i batterier. Kombinationen af tysk kvalitet og effektivitet til en overkommelig pris i forhold til dyre danske el-priser gør det attraktivt. Samtidig er det et letvægtsbatteri, der kan installeres af en enkelt montør, og dermed er det også særdeles attraktivt for el-installatører".

MyReserve har 10 års produktgaranti, gratis 5-årig 'all risk'-forsikring og en forventet levetid på 20 år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.062