23948sdkhjf

Nyheder fra Nordtech og Vetec på hi-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Tech Industrisystemer A/S

Søsterselskaberne Nordtech og Vetec stiller til hi-messen med nyheder i både salgsstyrken og produktporteføljen.

Branchekendt tilføjelse til salgsstyrken
Nordtech og Vetec stiller i stærkeste opstilling på hi-messen med 4 sælgere på messestanden, der som altid er klar med gode råd og vejledning til kunder og andre interesserede. På messestanden er der i år mulighed for at hilse på Jens Jensen, der netop er tiltrådt i rollen som projekt/salgsingeniør. Jens er et kendt ansigt i branchen og vil fremadrettet hjælpe selskabernes kunder med at få endnu mere ud af de forskellige muligheder, der findes i Nordtech og Vetecs produktporteføljer.    

Fortsat førende inden for styrings- og forsyningsprodukter
Siden begyndelsen i 1994 har Nordtech været førende inden for styrings- og forsyningsprodukter, der muliggør løft, rotationer og bevægelser fra punkt til punkt i materialehåndteringsapplikationer, så som kraner, maskiner og transportanlæg. Nordtech er forsat officiel dansk distributør for en række førende europæiske producenter, herunder Tele Radio, Datek, Vahle og Vetec. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og dag-til-dag-levering af standardprodukter, tilbehør og reservedele er Nordtech i dag en vigtig leverandør af essentielle komponenter til en lang række danske industriselskaber. Med eget lager og service-værksted tilbyder Nordtech kompetent rådgivning, teknisk support, reparation og kalibrering, hvilket sikrer høj effektivitet og sikkerhed i industrien hver dag.

Nyhed fra Tele Radio – PUMA trådløs industriel fjernstyring
På hi-messen vil Nordtech præsentere en verdensnyhed fra Tele Radio i form PUMA-seriens nye Basic Line indeholdende 3 standardmodeller. Tilføjelsen af PUMA-seriens nye modeller komplimenterer Nordtechs eksisterende produktportefølje inden for trådløs fjernstyring til de mobile industri- og hydraulik-sektorer. PUMA Basic Line er udviklet udelukkende med brug af standardkomponenter, hvilket sikrer at prisen kan holdes lav og anvendeligheden stor. PUMA-serien vurderes at kunne tilgodese behovene til trådløs fjernstyring blandt størstedelen af de eksisterende industrielle applikationer.    

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Tech Industrisystemer A/S

TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Danmark
Nord Tech Industrisystemer A/S

Send til en kollega

0.063