23948sdkhjf

HW4PT - Hardware for Public Transport

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Som en konsekvens af den øgede efterspørgsel efter fuldt certificerede high quality software independent Hardware, har M-Comp A/S besluttet at introducere et nyt brand kaldet HW4PT: Hardware for Public Transport.

Som en konsekvens af den øgede efterspørgsel efter fuldt certificerede high quality software independent Hardware, har M-Comp A/S besluttet at introducere et nyt brand kaldet HW4PT: Hardware for Public Transport. Produkterne, der hører til dette nye brand, er de produkter, der i dag kendes fra M-Comp Transport Division.

HW4PT tilbyder: informations monitorer til montering inde i kabinen til passager information og vores vehicle gateway: HUB Grand. Produkterne fra HW4PT vil være E-mærket og ITxPT certificeret. Hardware-udbuddet vil udvides hurtigt i løbet af de næste år.

Forretnings idéen bag brandet HW4PT er at kunne tilbyde hardware til transport i den rigtige mængde, på det rigtige tidspunkt med den rigtige garanti og en fuld serviceaftale.

For spørgsmål eller behov for yderligere information, tøv ikke med at kontakte Lars Nordberg-Hansen, forretningsudviklingsdirektør i HW4PT på lnh@m-comp.dk eller 2230 5000


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.174