23948sdkhjf

EnergySolution modtager 3. gazelle i træk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Energysolution A/S

Det går stærkt i EnergySolution. På få år er virksomheden vokset fra 1 til 24 medarbejdere, fra et kontor til to og væksten samt den generelt positive udvikling, betyder også at virksomheden lige har modtaget endnu en smuk Gazelle,

At blive kåret som gazelle 2019, - gazelle nr. 3 i en fornem række (2017, 2018, 2019 + den digitale gazelle for Midtjylland i 2018), sætter en tyk streg under den positive fremgang EnergySolution har haft siden starten i 2012. De gode resultater, som ligger forud for kåringen, skyldes bl.a. loyale kunder og dedikerede dygtige medarbejdere, der hver dag leverer kvalitet til disse kunder.

EnergySolution er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i profitable automations- og optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion. Kernekunderne er større industrivirksomheder indenfor metal, plast, elektronik, foderstoffer, fødevarer m.m., og fokus er høj kvalitet & faglighed. Og så har EnergySolution branchens bedste og mest kompetente rådgiverteam, til at sørge for at levere det.

EnergySolution har kontorer i Tilst og Holstebro, men servicerer kunder i hele DK.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Energysolution A/S

True Møllevej 1
8381 Tilst
Danmark
Energysolution A/S

Send til en kollega

0.062