23948sdkhjf

10 år i branchen for konsulentydelser og elektronikudvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tekpartner A/S

Gennem 10 år har TekPartner leveret konsulenter og elektronikløsninger til 230+ danske og udenlandske virksomheder.

Der er sket rigtigt meget i den danske elektronikindustri i det seneste årti, og en af de vigtigste megatrends er formentligt, at industrien i forbindelse med udviklingsprojekter i stadig stigende grad trækker på eksterne resurser. Det kan f.eks. være i form af konsulenter, der sidder i virksomheden i en kortere eller længere periode og løser en given og præcist defineret opgave – enten alene eller i samarbejde med faste medarbejdere.

I stadig større omfang lægger virksomhederne også komplette udviklingsopgaver inden for f.eks. apparat- eller systemudvikling ud til eksterne udviklingspartnere. Det sidste er ikke mindst accelereret i forbindelse med den igangværende evolution, hvor mange virksomheder uden eller med begrænsede elektronikkompetencer, ønsker at integrere avanceret (mikro)elektronik i de næste generationer af produkter.  
Det er ganske enkelt den eneste måde at opretholde konkurrencekraften i et benhårdt marked, hvor snart alle typer af produkter skal inkludere en form for ’intelligens’ plus i mange tilfælde også kommunikationsinterfaces (IoT-enablede) samt attraktive brugerinterfaces.

Læs hele interviewet med TekPartners CEO, Kurt Godsk, i dag i Elektronik og Data nr. 10

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tekpartner A/S

Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark
Tekpartner A/S

Send til en kollega

0.094